Home Interieurinspiratie Roestbruine kerstversiering: warm & stoer!

Roestbruine kerstversiering: warm & stoer!

door Gemma
roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering

Ken jij de kleur roestbruin? Het is een stoere, maar ook warme kleur. Ik heb deze kleur o.a. gebruikt voor de hal make-over. Maar ook roestbruine decoratie zie je in ons interieur terug. Het is een kleur die ik ook voor de Kerst mooi genoeg vindt, daarom kocht ik roestbruine kerstversiering. Tevens had ik ook nog wat glazen kerstballen en papieren kerstversiering van vorig jaar in deze stoere kleur. Kijk je mee?

De kleur roestbruin

Bruin is van zichzelf een warme kleur, en geeft meer warmte en sfeer aan je interieur. Als je de kleur roestbruin bekijkt, zie je dat het een mix is van oranje, bruin en koper. Het combineren van verschillende kleuren roestbruin kan heel goed met elkaar, maar je kunt deze stoere kleur uiteraard ook combineren met bruin, oranje en koper. Je kunt deze warme kleur ook heel goed met goud combineren. Maar ook terracotta is een kleur die er goed bij past.

Papieren kerstballen en glazen kerstversiering

Zoals je hieronder wel ziet, krijg je een spannend geheel als je verschillende materialen met elkaar combineert. Maar ook als je verschillende vormen en groottes gebruikt. Gebruik dus niet alleen kleine kerstballen, maar ook grote kerstversiering. Je ziet dat als je verschillende tinten roestbruin gebruikt, dit uitstekend kan!

Kerstdecoratie in een schaal of steenmal

Anders dan alleen maar kerstversiering in de kerstboom, kun je kerstdecoratie juist ook gebruiken op andere plekken. Ikzelf vind een schaal een mooie plaats om bijvoorbeeld kerstballen en honeycombs te gebruiken. Je kunt dit in een vierkante / rechthoekige schaal doen, maar juist ook in een ronde schaal. Wat je ook kunt doen, is kerstversiering gebruiken in een steenmal. Een steenmal is ook bruin, maar gemaakt van oud hout afgewerkt met metalen oude details, maakt dit soort dienblad ook een goede voor kerstaccessoires.

Tip: voor nog een krachtigere uitstraling kun je roestbruin met zwart combineren!

Zoals je ziet, gebruik ik graag papieren kerstversiering.

roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering

roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversieringroestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversieringroestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering  roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering roestbruine decoratie roestbruine accessoires roestbruine kerstballen terracotta kerstversiering

Zou jij roestbruin gebruiken in je interieur als kerstkleur? Laat het me weten in een reactie!

Veel-liefs-gemma

You may also like

2 Reacties

Leánie december 1, 2020 - 8:28 pm

Fantastische kleuren…ben erg benieuwd waar je deze accesoires kunt kopen….

Reply
Gebruiker avatar
Gemma december 1, 2020 - 8:46 pm

Hoi!

Bedankt voor je reactie. De kerstversiering is gekocht bij Xenos, Hema, Intratuin, Casa Shops, H&M. Een verzameling van vorig jaar en ook van dit jaar. Veel succes met zoeken!

Groeten,
Gemma

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.