Home Samenwerken met 100% Woongeluk

Samenwerken met 100% Woongeluk

door Gemma

Leuk dat je geïnteresseerd bent om samen te werken met mij en 100% Woongeluk! Op deze pagina vind je meer informatie over 100% Woongeluk en ook over mogelijkheden op het gebied van samenwerkingen.

Wie is 100% Woongeluk?

Wooninspiratie en vooral ook hulp bij het inrichten van jouw interieur, biedt 100% Woongeluk jou. In de vorm van ruim 400 woonblogs waarin veel basistips, voor het inrichten van de diverse ruimtes, voorbij komen. Maar ook de woontrends en veel tips, tricks en adviezen worden beschreven. Alles is erop gericht om mensen te helpen bij het inrichten van een authentiek eclectisch interieur. Net even anders dan anders, en vooral jouw eigen persoonlijkheid laten terug komen in je interieur. Dat is wat je op deze woonblog voorbij ziet komen. Wekelijks worden er meerdere woonblogs gepubliceerd.

Overzicht cijfers 100% Woongeluk

Via de website komen er maandelijks 30.000 bezoekers, jaarlijks gaat dit om ongeveer 350.000 bezoekers.

Via de volgende social media platformen zijn er deze aantallen volgers:

  • Facebook: 38.000 volgers
  • Instagram: 7.000 volgers
  • Pinterest: 9.100 volgers

Lees ook: Het verhaal achter 100% Woongeluk

Samenwerkingsmogelijkheden

Deze website is niet bedoelt om commercieel te zijn. Deze blog is oprecht en authentiek, en het doel is mensen helpen bij het inrichten van jouw eigen persoonlijk interieur. Het is als bedrijf wel mogelijk om een samenwerking aan te gaan met 100% Woongeluk, wel zijn we daarin selectief. Op de volgende manieren is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan:

  • Adverteren op de homepage of op een andere pagina
  • Adverteren via social media
  • Advertorial
  • Linkruil

Wil je meer weten over de tarieven van een samenwerkingsmogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar gemma@100procentwoongeluk.nl.

Contact opnemen

Wil je meer weten? Dan kun je altijd contact met me opnemen via e-mail. Als je een e-mail stuurt naar gemma@100procentwoongeluk.nl, dan ontvang je binnen enkele dagen een reactie terug.