Home Kerst Groene kerstversiering: green xmas!

Groene kerstversiering: green xmas!

door Gemma
Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1

Groen; het blijft toch wel mijn favoriete kleur! Het mooie aan groen is, dat er zoveel verschillende tinten zijn. Mosgroen, olijfgroen, donkergroen maar ook mintgroen en grijsgroen. Vandaag laat ik je zien hoe deze stoere kleur ook te gebruiken is voor groene kerstversiering in huis! Je raad het vast al; hier bij ons in huis zijn inderdaad groene kerstdecoratie en groene kerstballen te vinden. Kijk je mee?

De kleur groen

Groen is een veelzijdige kleur. Groen geeft energie en veel frisheid aan je interieur, maar het geeft ook sfeer. Kijk maar eens wat een groene plant doet. Als je een plant een plek in huis geeft, dan creert dit meteen meer sfeer en karakter in huis. Ik raad dan ook altijd aan om meerdere planten in huis te plaatsen, daarmee heb je dan al een beetje groen in huis. Niet iedereen houdt van de kleur groen, en dan zijn planten een goede oplossing.

Groen in huis

Om groen in huis toe te passen, heb je vele mogelijkheden. Je kunt voor één of meerdere groene meubels kiezen. Zoals een bank, stoel of juist kast (een oude kast een update geven is ook erg stoer en tevens duurzamer dan een nieuwe kopen). Je kunt ook een of meerdere muren de kleur groen geven. Daarnaast is een hele snelle en makkelijk optie, de woondecoratie vervangen door de kleur groen (uiteraard niet alles).

Kerstballen in de kerstboom

Tijdens, voor en na de Kerst zie je in veel interieurs veelal kerstdecoratie en kerstversiering in huis. Het object wat meestal de meeste kerstversiering krijgt, is de kerstboom. De meeste mensen hangen kerstballen in de kerstboom, maar je ziet ook wel kersthangers en papieren kerstballen / honeycombs.

Groene kerstballen

In de kerstboom kun je ook heel goede groene kerstballen als kerstversiering gebruiken. Je kunt velvet groene kersthangers gebruiken, groene papieren kerstballen, groene glazen kerstballen maar ook de standaard groene kerstversiering. Ik heb wat inspiratie voor je opgezocht (deels uit ons huis eigen huis). En daaronder deel ik nog een aantal opties waar je groene kerstballen kunt kopen.

Tip: groen is ook heel goed te combineren met andere kleuren kerstballen en kerstversiering.

Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1 Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1 Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1 Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1 Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1 Groene-kerstversiering-groene-kerstdecoratie-groene-kerstballen-groen-in-huis-groen-interieur-groene-woonkamer-1

Groene kerstballen te koop

Heb jij ook groene kerstversiering in huis? Laat het me weten in een reactie!

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat affiliatelinks.

 

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.