Home Goedkoopjes/goedkope woonaccessoires Kerstkoopje: papieren kerstballen voor weinig!

Kerstkoopje: papieren kerstballen voor weinig!

door Gemma
Papieren-kerstballen-dienblad honeycombs papieren kerstversiering papieren kerstdecoratie

Ik ben dol op koopjes! Jullie vast ook. Ik kijk dan ook standaard 1x in de maand (soms nog wel vaker) even bij de Action, Wibra en Big Bazaar. Even kijken of er nog iets leuks ligt voor weinig geld. Uiteraard wel met de bedoeling om ze te gebruiken. Anders is het alleen maar vulling voor de zolder. Zo kwam ik afgelopen week bij de Wibra, en ik zag daar te gekke kerstversiering! En deze deel ik dan ook graag met jullie. Lees & kijk je mee?

Stoere kerstversiering

Stoere kerstversiering; voor iedereen is dat anders. Toch kan ik er wel iets over vertellen. Stoere kerstdecoratie is over het algemeen gemaakt van stoere materialen. En welke materialen zijn dat dan? Dan kun je denken aan metaal, hout, staal maar ook papier, karton en klei bijvoorbeeld. Het is tevens heel goed mogelijk om jouw eigen stoere kerstballen te maken, wat dacht je van stoere roest kerstballen? Deze hebben een oude look, en hebben daarom een stoere look. Maar je kunt ook heel goed metalen sterren gebruiken in de kerstboom, maar juist ook wel aan de muur. Of juist als decoratie op een kast of tafel bijvoorbeeld. Of gebruik ze in een alternatieve kerstboom.

Papieren kerstballen

In de kerstboom kun je heel goed gebruik maken van papieren kerstballen. Het voordeel van deze soort, is dat ze niet zwaar zijn en dus niet snel vallen. Tevens zijn ze duurzaam, ze gaan lang mee! Daarnaast staan ze erg stoer in huis. Meestal zie je een papieren kerstbal terug als een honeycomb (dit is een kerstbal met een honinggraat patroon). Maar ook andere vormen kun je gebruiken. Ze hoeven dus niet perse rond te zien, maar meerhoekig is ook mogelijk. Zo ook deze papieren kerstballen van de Wibra. Ze zijn er drie kleuren: paars/roze, blauw/groen en goud. Ze zijn er in drie vormen; een kegelvorm, zeshoek en een meerhoekige vorm. Ze kosten slechts € 0,59 per stuk. Dus ik kon ze niet laten liggen!

Decoreren van papieren kerstversiering

Uiteraard kun je deze kerstballen goed gebruiken in een kerstboom. Maar het is ook erg stoer om deze op een schaal, dienblad of plateau te plaatsen. Dan kun je ze ook gebruiken als de kerstboom nog niet in huis staat. Tevens kun je ze ook in de vensterbank gebruiken, of juist op de eettafel of kast. Kijk je mee?

Papieren-kerstballen-dienblad honeycombs papieren kerstversiering papieren kerstdecoratie metalen ster

Papieren-kerstballen-dienblad honeycombs papieren kerstversiering papieren kerstdecoratie Papieren-kerstballen-dienblad honeycombs papieren kerstversiering papieren kerstdecoratie

Heb jij ook papieren kerstversiering in huis met Kerst? En waar heb jij ze gebruikt als kerstdecoratie? Ik ben benieuwd! Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.