Home Botanisch interieur / Natuurlijk interieur Stoere lockerkast groen
Groene-locker-lockerkast groen lockerkast kwantum industriele locker metalen locker

Iedereen kent de locker wel. Een stoere metalen kast past uitstekend in een stoer interieur, en deze brengt dan ook een industrieel karakter in je interieur. Maar voor een stoer karakter hoef je echt niet een hele grote kast te plaatsen. Dit wil ik je graag vandaag laten zien met een kleine groene locker. Kijk en lees je mee?

De locker als kast

De locker is een metalen kast, en werd vroeger en nu ook nog wel veel gebruikt in scholen. De lockerkast is een ideale kast om spullen in op te bergen, vandaar dat deze locker ook vaak als kast wordt gebruikt. Als kast in de slaapkamer zie je hem vaak terug, maar ook in de hal kun je hem gebruiken. Uiteraard kan deze metalen kast ook heel goed gebruikt worden in de woonkamer of eetkamer.

Industriële look

Vooral als je graag een industriële look wilt in je huis, of juist als je een stoerder karakter wilt geven aan je interieur. Dan kun je deze kast dus gebruiken. Je ziet vaak nieuwe lockerkasten, maar bij de industriële winkels, vintage winkels en tweedehands winkels zie je ook echte oude lockerkasten. Het mooie aan deze kasten, is dat ze een verhaal hebben en een oud karakter doordat er beschadigingen op de kast zitten, en vaak de kleur niet meer egaal is. Een soort locker die je veel ziet, zijn de zwarte lockerkasten.

Locker als bijzettafeltje

Naast de functie van een kast, is de locker ook wel te gebruiken als een bijzettafel. Dit is vooral voor een kleine locker een ideale functie. Denk bijvoorbeeld aan een lockertje naast de bank. Je kunt er dus wat op plaatsen, zoals een boek, tijdschriften of een lampje. En je kunt er zelfs ook wat in stoppen. En uiteraard leent dit kastje zich ook heel goed voor wat decoratie.

Groene-locker-lockerkast groen lockerkast kwantum industriele locker metalen locker

Locker als nachtkastje

Net zoals de locker te gebruiken als bijzettafel, is hij ook handig als nachtkastje. Een stoere look in de slaapkamer krijg je daarmee. Maar je kunt er wederom ook weer spullen op zetten, en een paar spullen in stoppen.

Lockerkast groen

De meeste lockers zijn grijs, zwart of antractiet. Maar juist de locker in een kleur geeft hem net even wat extra. Wat dacht je van groen in huis? Een groene lockerkast! Zoals jullie weten is groen mijn favoriete kleur, en inderdaad ik heb dit groene kastje in huis staan. Ik gebruik hem in de werkkamer. Hij staat naast het bureau. Hij is erg handig om bijvoorbeeld een laptop en wat papieren in op te bergen. Het fijne met dit lockertje is, dat je dan de papieren niet slordig in zicht hebt. Nog iets leuks is, dat deze locker niet veel kost. Hij kost slechts € 30,-. Wel moet je hem zelf in elkaar zetten. Hieronder vind je meteen de winkel waar je deze locker kunt kopen.

Grijze locker goedkope locker industriele kast slaapkamer industrieel koopje industrieel interieur groene locker groene kast

Bron: Kwantum – Lockerkast groen € 30,-

Grijze locker goedkope locker industriele kast slaapkamer industrieel koopje industrieel interieur groene locker groene kast

Bron: Kwantum – Lockerkast groen € 30,-

 

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.