Home Interieurinspiratie Metalen zwarte lockerkast = stoer!

Metalen zwarte lockerkast = stoer!

door Gemma
Aapje-decoratie-aap-decoratie-dieren-interieur-stylen-woonkamer-wanddecoratie-decoratie-kast-woonaccessoires-botanisch-interieur

Zwart is een stoere kleur. Ik gebruik hem dan ook zeker in ons interieur. Zwart straalt kracht uit, maar het is ook een dominante kleur. Het is daarom raadzaam om zwart altijd te combineren met frissere kleuren. Bijvoorbeeld de zwart/wit combinatie doet het vaak goed. Vandaag laat ik je één van mijn zwarte kasten zien. Het is de zwarte lockerkast. Lees & kijk je mee?

Zwarte kast in huis

Ongeveer 7 jaar geleden zijn we hier komen wonen. Ik heb toen heel lang getwijfeld over een kast. Ik wou graag een stoere kast. Eén ding daarbij was zeker; het moest een zwarte kast zijn en de kast moet gemaakt zijn van staal of metaal. Dit materiaal is uitstekend te gebruiken in een industrieel interieur, en geeft ook een stoere sfeer aan je interieur. Momenteel ben ik minder van de industriële woonstijl, maar de zwarte kast is nog steeds één van mijn favoriete items in huis. En deze mag ook nog echt niet weg.

Het fijne aan de kleur zwart, is dat je deze goed kan combineren met veel anderen kleuren. Eigenlijk wel met iedere kleur. Ik zou ook aanraden om deze donkere kleur vooral ook te combineren met andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan groen, blauw maar ook geel en wit kun je goed gebruiken. Ook gebruik ik als neutrale kleuren veel grijs en de kleur taupe.

Zwarte lockerkast

De kast die wij in huis hebben staan, is een zwarte lockerkast. Deze kast komt van My Industrial Interior. Deze zwarte kast heeft 9 handige vakken, waardoor er veel spullen ingezet worden. De deurtjes sluiten met een magneetje, hierdoor kun je het deurtje snel en makkelijk afsluiten.

Decoratie zwarte kast

Doordat de kleur van de kast best wel aanwezig is, maar ook zeker zeer krachtig en stoer overkomt, combineer ik deze graag met andere frisse kleuren. Als een soort van tegenhanger. Ik gebruik hiervoor de kleuren okergeel, terracotta maar ook veel groen. Hieronder kun je dat zien. Ik combineer altijd verschillende woonaccessoires met elkaar, en ik zet individuele objecten bij elkaar als een groepje. Soort van composities. Ik werk ook graag de hoogte in. Kleine en grote woondecoratie met elkaar mengen. Ik gebruik dan ook graag de metalen schaal rechtop, in plaats van liggend (zoals je heel vaak ziet). Laat je inspireren door mijn zwarte lockerkast:

Zwart-interieur-zwarte-kast-zwarte-lockerkast-zwarte-stalen-kast-metalen-kast-industrieel-interieurZwart-interieur-zwarte-kast-zwarte-lockerkast-zwarte-stalen-kast-metalen-kast-industrieel-interieurZwart-interieur-zwarte-kast-zwarte-lockerkast-zwarte-stalen-kast-metalen-kast-industrieel-interieur Zwart-interieur-zwarte-kast-zwarte-lockerkast-zwarte-stalen-kast-metalen-kast-industrieel-interieur

Wil je liever zelf een kast maken? Je kunt bijvoorbeeld een stoere wandkast met vakken helemaal zelf in elkaar zetten!

Ben jij net zo dol op deze zwarte lockerkast als ik? Laat het me weten!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.