Home DIY Kerst Nieuw gratis e-book met 20x Kerst DIY’s

Nieuw gratis e-book met 20x Kerst DIY’s

door Gemma
Kerstdiy kerstideeen doe het zelf kerst kerstdecoratie kerstballen maken e-book kerst

Het is nog zeker geen Kerst, dat duurt nog ruim 60 dagen. Toch ben ik al bezig met de voorbereiding voor kerstversiering. Niet zozeer met kerstinspiratie en met de kersttrends van dit jaar, maar veel meer met Kerst DIY’s. Ieder jaar ben ik al een geruime tijd voor de feestdagen op zoek naar leuke kerstdecoratie en kerstversiering die zelf kan maken. Ik kan je wel verklappen, dat ik ieder jaar teveel diy’s wil maken. Deze doe het zelf ideeën laat ik dan liggen voor het aankomende jaar, maar ook het jaar erop heb ik weer ontzettend veel ideeën voor snelle en simpele diy’s. Kortom aan ideeën geen gebrek. Zoals ieder jaar blog ik veel over deze ideeën met geschreven tutorials. Ook dit jaar ga ik dat weer doen, maar ik ga ook wat anders doen. Iets wat ik heel leuk vind om te doen. Ik maak er een e-book van. In dit gratis e-book vind je 20 DIY’s voor de Kerst. Hieronder lees je een korte preview over het Kerst e-book.

Op 15 november 2023 zal het e-book Kerst DIY’s online komen te staan en vanaf dan kan iedereen dit downloaden.

Inhoud van het e-book

Het e-book bevat 4 hoofdstukken waarin 20x Kerst DIY’s instaan inclusief tutorials en beschrijvingen. Hieronder vind je meer informatie over deze hoofdstukken.

DIY kerstballen

Ik begin met een aantal DIY’s voor kerstballen. Ik vind het opnieuw gebruiken van kerstballen daarin belangrijk. Ik heb altijd genoeg kerstballen die ik niet meer gebruik, deze tover ik dan om andere kerstballen. O.a. een DIY voor velvet kerstballen en wollen kerstballen laat ik zien.

Kerstdiy kerstideeen doe het zelf kerst kerstdecoratie kerstballen maken e-book kerst

DIY kerststerren

Net als kerstballen, mogen kerststerren niet ontbreken. Ook de kerstster kun je gebruiken als kerstboomversiering, mits deze natuurlijk niet te groot is… Ik maakte o.a. sterren van knijpers.

Kerstdiy kerstideeen doe het zelf kerst kerstdecoratie kerstballen maken e-book kerst

DIY kerstbomen

Zoals je waarschijnlijk wel eens eerder gezien hebt op mijn blog, ben ik dol op huisjes en kerstboompjes. Ik maak er dan ook vaak een soort van kerstbomendorp van met heel veel verschillende soorten kerstbomen van diverse kleuren, maten en materialen. In dit hoofdstuk laat ik je zien hoe je verschillende soorten DIY kerstbomen kunt maken.

Kerstdiy kerstideeen doe het zelf kerst kerstdecoratie kerstballen maken e-book kerst

DIY kerstdecoratie

Naast kerstballen en kerstversiering voorin de boom, is er nog veel meer kerstdecoratie die je in huis kunt plaatsen. Ook daarvoor geef ik je graag een aantal DIY’s.

Kerstdiy kerstideeen doe het zelf kerst kerstdecoratie kerstballen maken e-book kerst

Ga jij ook aan de slag met DIY’s voor kerstversiering? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

P.s. Mocht je graag het gratis e-book willen ontvangen, dan kun je altijd een reactie hieronder plaatsen. Je ontvangt dan een e-mail als het e-book online staat. Ook kan je je alvast voorinschrijven via onderstaand formulier:

  You may also like

  6 Reacties

  Kenia oktober 30, 2023 - 8:47 am

  Ik zou heel graag het E-book willen ontvangen voor deze kerst

  Reply
  Gebruiker avatar
  Gemma oktober 30, 2023 - 7:57 pm

  Hi Kenia,

  Zodra het e-book af is, krijg je deze toegestuurd.

  Groeten,
  Gemma

  Reply
  Kelly oktober 30, 2023 - 4:17 pm

  Wat een leuke, inspirerende website. Ik ben benieuwd naar het e-book.

  Veel liefs, Kelly

  Reply
  Gebruiker avatar
  Gemma oktober 30, 2023 - 7:58 pm

  Hi Kelly,

  Wat leuk om te horen! Je krijgt het e-book toegestuurd als deze gereed is.

  Groeten,
  Gemma

  Reply
  Karin november 14, 2023 - 10:39 am

  Het ziet er veel belovend uit. Daarom zou ik graag het e book ontvangen
  Alvast bedankt

  Reply
  Gebruiker avatar
  Gemma november 14, 2023 - 4:07 pm

  Hoi Karin,

  Leuk om te horen. Je kunt het e-book aanvragen door jouw gegevens in te vullen, dan kun je een e-mail met daarin de link naar het e-book.

  Veel plezier ermee!

  Groeten,
  Gemma

  Reply

  Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.