Home Interieurinspiratie Kleurrijke kerstboom

Kleurrijke kerstboom

door Gemma
gekleurde kerstboom

Kleur; je ziet het steeds meer in het interieur van nu. Ook zie je (veel) kleur terug in de kersttrends van 2022. Een kleurrijke kerst dit jaar. Van heel veel kleur tot aan accentkleuren. En eigenlijk is er geen enkele kleur die niet in de kerstboom kan. Iedere kleur kun je in de kerstboom hangen. Toch zijn er verschillende manieren waarop je van een kerstboom een kleurrijke kerstboom kunt maken. Ik deel graag 4 tips waarmee je snel kunt realiseren. Kijk en lees je mee in deze blog?

Tips voor een kleurrijke kerstboom

Om een gekleurde kerstboom in huis neer te zetten kun je één of meerdere onderstaande tips gebruiken:

Tip #1: gekleurde kerstballen

Een erg makkelijke manier is om de kerstboom te voorzien van kleurrijke kerstversiering, zoals kerstballen en ornamenten. Je kunt zelfs met een aantal kerstballen in kleur al meer kleur creëren.

gekleurde kerstboom

Tip #2: gekleurde kerstslingers

Niet iedereen maakt er meer gebruik van, maar als je wel slingers in de kerstboom wilt hangen dan kun je hiervoor kiezen voor slingers in kleur. Je kunt dus ook tip 1 en 2 met elkaar combineren.

gekleurde kerstboom

Bron: Xenos

gekleurde kerstboom

Bron: Hema

Tip #3: gekleurde kerstverlichting

De meeste mensen hebben witte of gele kerstverlichting in de kerstboom hangen, maar om jouw kerstboom nog gekleurder te maken is hier ook gekleurde kerstverlichting voor. Je kunt ook alleen deze tip gebruiken voor meer kleur in de kerstboom. Je kunt zelfs de gekleurde kerstballen, kerstslingers en kerstverlichting met elkaar combineer voor een compleet gekleurd plaatje.

gekleurde kerstboom

Tip #4: alternatieve gekleurde kerstboom

De meeste mensen kiezen voor een traditionele kerstboom, maar er is meer mogelijk. Wat dacht je van een cederboompje of een alternatieve kerstboom? Je kunt er zelfs aan denken om een kerstboom te maken van diverse (gekleurde) kerstballen.

gekleurde kerstboom

Bron: Xenos

Wat vind jij van kleur in de kerstboom? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat enkele affiliatelinks.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.