Home Interieurinspiratie Kersttip: kerst kaarsenhouder

Kersttip: kerst kaarsenhouder

door Gemma
kaarshouder kerstboom kaarshouder glazen kandelaar kandelaar glas kaarsen kandelaar glazen kaarsenhouder kerst kandelaar kerstkandelaar kerst kaarsenhouder kaarsenstandaard kerst kerst kandelaars

Als het aan het einde van de middag weer vroeg donker wordt, dan is het heel gezellig om een aantal kaarsjes in huis aan te steken. Het warmte, sfeer en ook gezelligheid aan je interieur. Als we dan richting de Kerst gaan, dan is het ook heel gezellig om een aantal kaarshouders in kerstsferen aan te steken. Vorig jaar deelde ik in een blog mijn kerstbomendorp met jullie. Hierin had ik een groot aantal mini kerstboompjes bij elkaar gezet, de één met een lichtje erin. De ander met een kaars of een waxinelichtjes erin. Ik had er ook een aantal zonder lichtje of kaars. S’avonds deed ik dan graag alle lichtjes aan voor meer gezelligheid. Ook dit jaar zet ik ze weer neer. En ik denk dat ik ze dan wel uitbreidt met een paar nieuwe kerstboompjes. Vorig jaar haalde ik er een aantal bij de Xenos, en ook dit jaar hebben ze weer hele leuke kerst kaarsenhouders. Ik deel ze graag met je in deze blog. Kijk en lees je mee?

Bron header: Xenos

Kerst kaarsenhouder

Een typische kaarsenhouder voor de Kerst herken je meestal aan de vorm of kleur. In diverse kerstdecoratie en kerstversiering zie je de vorm van een kerstboom heel duidelijk terug. In de kerstballen of juist in de ornamenten, maar ook in de kaarsenstandaards zie je veel vormen van een kerstboom terug. Onderstaande kaarshouder is gemaakt van glas en in de vorm van een kerstboom. Door het glas krijg je een gezellige sfeer met deze houder, door de schaduw en het licht wat je van deze kaarsenhouder krijgt.

 kaarshouder kerstboom kaarshouder glazen kandelaar kandelaar glas kaarsen kandelaar glazen kaarsenhouder kerst kandelaar kerstkandelaar kerst kaarsenhouder kaarsenstandaard kerst kerst kandelaars

Bron: Xenos

Kerst kaarsenhouder kopen

Hieronder deel ik de drie kerstboom kaarsenstandaards met je die je kunt kopen bij de Xenos. Wil je meer weten over deze kaarsenhouders, klik dan op de foto. Dan kom je terecht bij de webshop die het verkoopt.

Wat vind jij van deze kerstboom kaarshouder? Gezellig lichtje is het hè? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat enkele affiliate links.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.