Home Interieurinspiratie Inspiratie voor een kerstster in huis

Inspiratie voor een kerstster in huis

door Gemma
kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen

Veel mensen hebben met Kerst een kerstboom in huis staan, en daarnaast wordt er vaak ook nog meer kerstdecoratie en kerstversiering in huis gebruikt. Denk aan veel sfeerlichtjes en kaarsen, maar ook een kerstster. Je kent vast wel de kerstster als plant, maar deze bedoel ik niet. De kerstster als decoratie, dat is wat ik bedoel. Het leuke aan deze ster is, dat je deze veel langer kunt gebruiken dan alleen in decembermaand. Tevens kun je hem op veel plaatsen in huis gebruiken. Veel mensen hangen hem voor het raam. Ik wil je graag inspireren vandaag om ook een kerstster in huis op te hangen. Kijk en lees je mee?

Grote kerstster

De vorm van een ster zie je terug in heel veel verschillende kerstversiering, en niet alleen in de kersthangers. Maar bijvoorbeeld ook in waxinelichtjes, windlichten en zelfs in bordjes voor op tafel. De grootte van de sterren is heel verschillend. Toch zie je in de wintermaanden vaak ook grote kerststerren in huis hangen, maar ook buiten wordt deze ster gebruikt als kerstdecoratie.

Kerstster voor het raam

Vooral als je een grote kerstster hebt, is het sfeervol om deze op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een of meerdere kerststerren voor een raam. Het voordeel is dat je deze sterren van beide kanten kan bewonderen. En als er dan ook nog verlichting in de ster zit, kun je als de zon onder is, deze gezellig verlichten. De ster kan van verschillende materialen gemaakt zijn; van papier, karton of juist metaal. Ik heb al jaren een aantal metalen kerststerren, en ik vind ze nog steeds erg stoer. Een bekende metalen ster, is de Amish star. Hieronder zie je deze ook terug. Ik heb hem in het zwart.

Je kunt de ster niet alleen voor het raam gebruiken, maar ook op een kast of juist tegen een muur op de grond.

kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnenkerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnenkerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen

Heb jij ook een kerstster in huis? Ik heb zelf een Amish ster en een roestbruine metalen ster in huis staan en hangen. Ook heb ik een diy houten kerstster gemaakt. Ik ben benieuwd! Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

Wil je graag deze blog delen op Pinterest? Dan kun je daarvoor heel gemakkelijk onderstaande foto gebruiken:

kerstster kerstster papier grote kerstster voor het raam kerstster licht kerstster voor het raam witte kerstster zwarte kerstster grote kerstster kerstster zwart kerstster lampjes kerstster verlichting verlichte kerstster voor binnen

You may also like

10 Reacties

Frederique november 21, 2021 - 1:50 pm

Wij hebben al jaren een rode ster van de Hema voor op de boom. Het is gemaakt van iets van pluche en er zit glitter in. Zo fout dat het leuk is 🙂

Reply
Gebruiker avatar
Gemma november 24, 2021 - 1:42 pm

Maar dat geeft niet! Die ene maand, kan het prima!

Reply
Kelly Buysse november 21, 2021 - 2:14 pm

Wij hebben een kerstboom staan in huis, geen echte Kerstster; buiten eentje om een kaarsje in op te lichten, maar dat telt niet zeker ?

Reply
Gebruiker avatar
Gemma november 24, 2021 - 1:42 pm

Jazeker wel! Dat telt ook. Eigenlijk alles met een stervorm. 🙂

Reply
Sandra november 21, 2021 - 4:54 pm

Dat is een mooie kerstster! Zeker in die kleur. Echt veel kerstdecoratie ga ik niet in huis halen. Ik denk dat het vooral kaarten worden om het gezellig te maken.

Reply
Gebruiker avatar
Gemma november 24, 2021 - 1:41 pm

Dat is inderdaad ook leuk om te doen!

Reply
Nicole Orriëns november 23, 2021 - 3:04 pm

Wat een leuke kerststerren allemaal! De lichtgekleurde vind ik het mooist merk ik.

Reply
Gebruiker avatar
Gemma november 24, 2021 - 1:41 pm

Ja leuk he!

Reply
Mitchel november 25, 2021 - 2:21 pm

In groep 8 gingen we standaard een kerstster maken. Heerlijk vouwen en plakken met stevig papier. Ik vind alle soorten van deze sterren wel iets hebben. Past ook goed bij elkaar, denk ik.

Reply
Gebruiker avatar
Gemma november 28, 2021 - 7:23 pm

Ja, en als je het zelf maakt ook erg leuk om te doen!

Groeten,
Gemma

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.