Home Interieurinspiratie Wilde bloemen in een vaasje

Wilde bloemen in een vaasje

door Gemma
Wilde-bloemen-veldbloemen-vaasje bloemen in huis wilde bloemen vaas botanisch interieur

Bloemen binnen in huis, zoals bijvoorbeeld tulpen in een vaas of een bos bloemen. Maar bloemen kunnen ook zeker buiten. Wat dacht je van wilde bloemen in een vaasje buiten? De bloemen in een vaasje staan vandaag in de hoofdrol! Kijk en lees je mee?

Veldbloemen en wilde bloemen in de tuin

Wil je wel eens wat anders? Of wil je allerlei verschillende bloemen in de tuin, dan kun je bijvoorbeeld zaadjes van wilde bloemen strooien in je tuin. Dan heb je binnen een aantal weken een mooie wilde bloementuin staan. En deze bloemen kun je dan gebruiken in een vaasje. Je kunt een klein vaasje vullen met wat bloemetjes, of juist een grote vaas. Erg leuk om op een tuintafel te plaatsen.

Wilde bloementuin met paarse wilde bloemen

De kleur die je veel terug ziet komen in veldbloemen, is de kleur paars. Deze kleur heeft veel pigment, en valt hierdoor ook goed op. Je kunt hem goed combineren met andere kleuren uit de wilde bloementuin.

Wilde bloementuin met gele wilde bloemen

Geel; de kleur van de zon en die geeft daarmee ook veel vrolijkheid en frisheid. Deze kleur mag dan ook zeker niet ontbreken in een bosje bloemen buiten.

Wilde bloementuin met witte wilde bloemen

Wit; een kleur die te combineren is met allerlei andere kleuren. Hierdoor kun je hem goed toevoegen aan een bosje bloemen in een vaasje. Door het gebruik van wit, geef je balans aan de andere kleuren uit de bloemen. Hierdoor neutraliseer je eventuele felle kleuren bloemen zoals de gele veldbloemen of juist paarse veldbloemen. Het voordeel van een eigen wilde bloementuin, is dat je zo kunt wisselen met de bloemen.

Wilde-bloemen-veldbloemen-vaasje bloemen in huis wilde bloemen vaas botanisch interieur Wilde-bloemen-veldbloemen-vaasje bloemen in huis wilde bloemen vaas botanisch interieur Wilde-bloemen-veldbloemen-vaasje bloemen in huis wilde bloemen vaas botanisch interieur

Heb ik je geïnspireerd voor bloemen in huis of juist buiten, op de tuintafel bijvoorbeeld? Maak een eigen tuintje met deze stoere bloemen in allerlei kleuren. Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie hieronder…

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.