Home Interieurinspiratie Bos bloemen in huis voor een vrolijke sfeer

Bos bloemen in huis voor een vrolijke sfeer

door Gemma
Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket

Ik word altijd zo vrolijk van kleuren. Je kunt dan ook goed kleuren gebruiken in je interieur, om zo een vrolijke sfeer te creëren. Vooral als je deze vrolijke kleuren gebruikt in combinatie met bloemen, krijg je een vrolijk interieur. Kijk en lees je mee?

Bos bloemen in huis

Mooi hè? Een bos bloemen in huis! Je huis fleurt er meteen van op. Het voordeel van een bos bloemen is, dat deze je interieur meteen een andere sfeer geeft. En na twee weken (meestal) zijn de bloemen niet meer zo mooi, en kun je eventueel weer nieuwe in een vaas plaatsen. Maar dit is meteen ook een nadeel. Je hebt niet maandenlang plezier van een bos bloemen.

Waar je de bloemen in plaatst, is meestal een vaas. Dit kan een glazen vaas zijn, maar ook een metalen vaas is mogelijk. Ook kun je denken aan een doorzichtige, witte of juist zwarte vaas. Wat je gebruikt, hangt ook een beetje af van de kleur van de bloemen. Maar dit hangt ook zeker af van de grootte van de bos. Een boeket moet toch wel in een grote vaas. Terwijl je gerbera’s of tulpen in een kleine vaas kunt doen. Een vaas met bloemen kun je op de eettafel zetten, maar hij misstaat ook zeker niet op een kast of juist in de keuken. Vooral als je bijvoorbeeld een witte of zwarte keuken hebt, fleurt dit de boel meteen op!

Boeket met rode bloemen

Ik koos dit keer voor een boeket met rode bloemen. Het is niet zo dat rood één van mijn favoriete kleuren is, maar deze kleur als eenmalige accessoire kan prima. Het gaf ons interieur wel wat pit en meer warmte. Kijk je mee?

Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket vaas eettafel Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket vaas eettafel Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket vaas eettafel Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket vaas eettafel Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket Bloemen-vaas-bankje-zwart-wit-poster boeket bloemen rode bloemen winterboeket

Heb ik je geïnspireerd voor een mooie bos bloemen in huis? Laat het me weten in een reactie hieronder…

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.