Home Badkamer Kitkat tegels in de badkamer

Kitkat tegels in de badkamer

door Gemma
Kitkat-tegels-mozaiek-tegels groene tegels wandtegels tegels badkamer

Als je een nieuw huis laat bouwen, je gaat verhuizen of juist verbouwen, dan weet je hier alles van! Het uitzoeken van materialen, kleuren en objecten voor jouw interieur. Nu wij bezig zijn met de bouw van onze schuurwoning, weet ik er alles van. Ik maakte eerder al een kleurenpalet voor ons nieuwe interieur, maar ik ging ook aan de slag met het maken van een moodboard voor de nieuwe notenhouten keuken. In eerdere blogs heb ik daar al over verteld. Ook zocht ik de keuken uit, ging ik voor een ovalen eettafel en moest de badkamer er ook aan geloven. De materialen voor keuken had ik zo uitgezocht, wel deden we wat lang over het ontwerp. In de badkamer was het net andersom. Het ontwerp was niet zo heel moeilijk, maar de keuze voor de tegels was een stuk lastiger. Er zijn zoveel mooie tegels voor de badkamer, maar ook de toilet. In mijn zoektocht kwam ik wel één soort tegel tegen die ik nog niet kende; dat waren de kitkat tiles ook wel kitkat tegels genoemd. In deze blog wil ik je graag meer vertellen over deze soort badkamertegels. Kijk en lees je mee in deze blog?

Mozaiek tegels

Deze kitkat tegels danken de naam aan de smalle reepjes, die wat weg hebben van kitkat. Ze worden ook wel moaziek tegels genoemd. Je ziet ze sinds een tijdje pas in Nederland. Ze hebben een retro uitstraling. Je kunt ze zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Ze worden wel voornamelijk op wanden geplaatst. Je plaatst ze niet tegeltje voor tegeltje, maar door middel van een matje waarop meerdere reepjes tegels zitten. Je kunt daarmee in één keer meerdere tegels plaatsen. Hieronder zie je inspiratie voor deze kitkat tiles (zoals ze in het buitenland ook wel genoemd worden).

Het is tevens een tegel die je ook uitstekend in de keuken kunt gebruiken.

Kitkat-tegels-mozaiek-tegels groene tegels wandtegels tegels badkamer

Wat vind jij van de kitkat tegels? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.