Home DIY Kerst Kleurrijke kersttakken met pompoms & wolvilten balletjes

Kleurrijke kersttakken met pompoms & wolvilten balletjes

door Gemma
Kersttak met pompons

Ook met Kerst, is kleur in huis mooi en geeft het ook een vrolijke sfeer. Toch hoef je niet heel erg uit te pakken voor een kleurrijke Kerst. Je kunt ook één of meerdere kersttakken in huis plaatsen met daaraan gekleurde kerstversiering. Maar ik deed iets anders. Ik koos voor een aantal takken met daaraan gekleurde pompoms en ook gekleurde wolvilten balletjes. Ik plaatste ze in een mooie blauw/witte vaas, die ik ooit van een rommelmarkt kocht. Ik wil je graag in deze blog laten zien hoe ik dat deed. Kijk en lees je mee in deze blog?

Kleurrijke Kerst

Er zijn zoveel manieren om kleur in je interieur te krijgen, tijdens de decembermaand. Denk aan een gekleurde kerstboom of juist een kerstboom met veel gekleurde kerstballen. Ook kun je een kerstster in kleur ophangen, of juist kiezen voor gekleurde kerstverlichting in de kerstboom op andere plekken in huis of juist buiten. Toch zijn er nog wel meer mogelijkheden. Wat dacht je van gekleurde kerstversiering in de vensterbanken, op tafels of juist op een kast.

Kleurrijke kersttakken

Om kleurrijke kersttakken te maken heb je het volgende nodig:

  • Takken
  • Pompoms en/of wolvilten balletjes
  • Lijmpistool
  • Vaas

Zoals je ziet, heb je niet veel nodig. Neem een tak en plaats her en der (gekleurde) balletjes op de tak met een lijmpistool. Wacht wel goed tot het lijmpistool heet is, en ga dan aan de slag. Ik vond het handig om de tak meteen in de vaas te zetten, zo kon ik gelijk zien hoe het eruit zag. Ik plaatste verschillende kleuren balletjes in de buurt van elkaar, en ik wisselde ook af met de grootte van de balletjes. Zodat er een spannend geheel ontstond.

Kersttakken-gekleurde-takken

Kersttakken-gekleurde-takken

Ik voorzag drie takken van diverse balletjes. Hieronder zie je het eindresultaat. Hij staat nu te stralen in deze vintage vaas op de eettafel. Gezellig hè?

Wat vindt jij van mijn kleurrijke takken? Ga jij ze zelf ook maken? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

E-book Kerst DIY's, kerstversiering, kerstboomversiering, kerstballen, kerstdecoratie, zelf maken kerstversiering, DIY kerstdecoratie, Kerst e-book, e-book DIY Kerst

Als je hieronder jouw gegevens invult, kun je het gratis E-book 100% 20x Kerst DIY’s Boek downloaden.

Vul hieronder je gegevens in, en je kunt het e-book downloaden:

    You may also like

    Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.