Home Goedkoopjes/goedkope woonaccessoires Kerstkoopje: Kerstposter met verlichting

Kerstkoopje: Kerstposter met verlichting

door Gemma
Kerstposter-kerstboom poster verlichting-kerstversiering-kerstdecoratie-kerstinspiratie-alternatieve-kerstboom

Heb jij geen plaats voor een kerstboom in huis? Dan is een kerstposter wat voor jou! Maar ook als je wel een kerstboom in huis kunt plaatsen, kun je deze zeker combineren met een kerstboom poster! De meeste kerstposter hebben een Kerstboom erop, maar ik vond deze poster juist iets leuker doordat er ook iets anders op staat. Kijk je mee?

Alternatieve kerstboom

Het is altijd leuk en ontzettend sfeervol om een kerstboom in huis te hebben staan. Hadden we een aantal jaren geleden de houten kerstboom, nu zijn de kerstboom posters heel populair. De houten kerstboom kom je nog wel tegen, maar niet zoveel meer. De meeste mensen hebben wel een dergelijke kerstboom staan, en gebruiken hem dan meestal met Kerst ook. Want de kerstdecoratie wordt meestal jaren bewaard. Toch wordt de houten kerstboom niet meer veel gekocht. Uiteraard de kunstkerstboom nog wel!

Kerstboom poster

Als je graag wat anders wilt, of je hebt gewoonweg niet veel ruimte in huis. Dan is een kerstboom poster een ideale manier voor meer kerstsfeer in huis. Je kunt ook beide combineren. Tevens is het ook erg leuk en stoer, om te variëren als het gaat om de kerstposter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een andere foto op de poster in plaats van een kerstboom? Je kunt dat bijvoorbeeld aan deze poster denken, een rode auto. Rood is toch nog wel steeds de kleur van de Kerst, ondanks de Kerst trendkleuren die steeds voorbij komen met Kerst.

Kerstposter

Deze poster zag ik hangen bij de Kwantum, en ik vond hem erg mooi. Het leuke is, dat er verlichting in zit. Hierdoor hoef jezelf niet aan de slag met lichtjes. De poster is gemaakt van canvas en is 60 x 45 cm hoog / breed. Er zit een touwtje aan vast, hierdoor kun je hem makkelijk ophangen. En doordat er toch een kerstboom uit de auto komt, staat er toch een kerstboom op! Hij kost (nu tijdelijk) € 12,-. Echt echt Kerstkoopje…

Bron: Kwantum

Kerstposter-kerstboom poster verlichting-kerstversiering-kerstdecoratie-kerstinspiratie-alternatieve-kerstboom

Bron: Kwantum – tijdelijk € 12,- i.p.v. € 15,-

Ga jij dit koopje ook scoren? Laat het me weten in een reactie!

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat affiliatelinks.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.