Home Botanisch interieur / Natuurlijk interieur Groen = stoer! Meer groen in huis!

Groen = stoer! Meer groen in huis!

door gemmavandervegt
Groen interieur groen in huis meer groen in huis groene woonaccessoires groen industrieel interieur

Groen = mooi. Groen = stoer. Waar gebruik jij groen in je interieur? Groen is een frisse, maar ook een levendige kleur. Het mooie aan de kleur groen is, dat je deze kunt krijgen in heel veel verschillende tinten. Wat dacht je van bosgroen of limegroen maar grasgroen of juist olijfgroen. Afhankelijk van de tint groen die je gebruikt, bepaald welke soort warmte of juist meer koelte de kleur meegeeft. Ik ben altijd voor meer groen in huis, en dat laat ik je vandaag dan ook zien. Kijk je mee?

Meer groen in huis

Ik ben een voorstander van meer groen in huis. Groen is een veelzijdige kleur, en zoals eerder besproken, ook in vele tinten te krijgen. De meeste mensen kiezen voor een groene muur in huis, wat dacht je bijvoorbeeld van een olijfgroene of grijsgroene wand of wanden in je interieur. Dit geeft sfeer en een bepaalde frisheid in huis. Maar er zijn nog veel meer opties als het gaat om een groen interieur.

Groene meubels

Je kunt ook bepaalde meubels in de kleur groen verven of kopen. Denk bijvoorbeeld eens aan een oude / houten kast. Deze kun je heel goed een update geven met een likje groene verf. Ook een groene bank zie je wel voorbij komen, of juist stoelen en/of een fauteuil in deze frisse kleur.

Groene accessoires

De meest gemakkelijke en simpele optie om meer groen in je interieur te krijgen, is door groene woonaccessoires te gebruiken. Planten! Planten, zijn mooie botanische elementen die je eigenlijk in ieder interieur kunt gebruiken maar vooral om een groen interieur te creëren. Tevens geeft een plant ook frisheid aan je huis. Je kunt planten ook heel goed combineren met stoere kasten. En dat wil ik je vandaag laten zien! Hieronder zie je stoere kasten gecombineerd met groen.

Fotograaf: Sigurd Kranendonk

Bron: vtwonen

Lees ook meer over botanisch industrieel wonen

Groen interieur groen in huis meer groen in huis groene woonaccessoires groen industrieel interieurGroen interieur groen in huis meer groen in huis groene woonaccessoires groen industrieel interieur

Heb je al eens gedacht aan een plantenterarium in huis?

Heb ik je geïnspireerd voor een groen interieur?

Veel-liefs-gemma

You may also like

1 Reactie

Birgit van Knoppen juni 15, 2018 - 1:51 pm

Groen maakt het huis echt af inderdaad!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.