Home Botanisch interieur / Natuurlijk interieur Industrieel botanisch interieur: tips om zelf te stylen!

Industrieel botanisch interieur: tips om zelf te stylen!

door Gemma
Botanisch-industrieel-interieur-botanical-industrial-interior

Ik kwam deze tegen bij vtwonen en ik was meteen verliefd op de stoere styling hiervan. Er is een oude bakstenen muur gecombineerd met groen, waardoor je een botanische sfeer in een industrieel interieur krijgt. Door de stoere potjes in de vorm van plantenzakken, gecombineerd met de insecten aan de wand krijg je een divers botanische industrieel interieur. Ik ben er dol op! Wil je zelf ook aan de slag met het stijlen van je interieur, lees dan snel verder! Ik heb je een paar tips die je zo kan gebruiken…

Industrieel stylen

Je kunt zelf ook heel goed industrieel stylen in je interieur. Belangrijk is dat je niet te veel industriële decoratie daarvoor gebruikt, maar dat je een keuze maakt. Je kunt de volgende tips o.a. gebruiken bij het stylen van een industrieel interieur:

  • Kies sowieso voor één oud element (in de foto hieronder is dat de oude bakstenen wand);
  • Combineer deze met één of twee grote accessoires en kleine decoratie;
  • Gebruik industriële materialen; zoals metaal, oud hout, baksteen of beton(look). En combineer vooral veel! Hoe diverser, hoe beter!;
  • Vergeet niet om planten te combineren met de industriële woonaccessoires. Planten geven een frisse en levendige sfeer aan je interieur.
  • Kies voor kleuren die niet hetzelfde zijn, maar wel bij elkaar passen. Het is wel goed mogelijk om bijvoorbeeld groen en groen te gebruiken, maar zorg ervoor dat ze niet precies hetzelfde zijn.

Bron: vtwonen

Botanisch-industrieel-interieur decoreren decoratie stylen interieur industrieel interieur

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.