Home Interieurinspiratie Glitter gekleurde kerstballen; een leuk kerstkoopje!

Glitter gekleurde kerstballen; een leuk kerstkoopje!

door Gemma
Glitter-kerstballen-gekleurde kerstballen rode kerstballen blauwe kerstballen groene kerstballen bruine kerstballen gouden kerstballen

Wat je veel ziet dit jaar, zijn gekleurde kerstballen. Kerstballen met gekke figuurtjes zoals van eten, snoep en dieren. Wat je ook ziet, zijn veel verschillende kleuren. Je kunt dus goed gekleurde kerstversiering met elkaar combineren. Wat je ook veel ziet in de kerstdecoratie, zijn glitters. Dus ook de glitter gekleurde kerstballen. Ik kwam ze tegen bij Hema, voor een klein prijsje. Dus dit wou ik graag met je delen. Lees en kijk je mee?

Gekleurde kerstballen

Het voordeel aan gekleurde kerstballen is, dat je deze heel goed met elkaar kunt combineren. Doordat ze in een kerstboom niet naast elkaar liggen, maakt het niet uit als het een beetje vloekende kleuren zijn. Maar naast dat je ze in een kerstboom kunt gebruiken, kun je ook kiezen om bijvoorbeeld een aantal in een steenmal, in de vensterbank of juist in een schaal te leggen. Dan zou ik er wel voor kiezen om kleuren met elkaar te combineren die beter bij elkaar passen. Toch passen de kleuren die hieronder te zien zijn, goed bij elkaar.

Rode kerstballen & gouden kerstballen

Rood; toch wel één van de kleur van de Kerst. En dan heb ik het over een klassieke Kerst. Toch zien je deze klassieke kleuren dit jaar wel weer terug. Naast rood, is goud (en ook zilver) toch ook wel een kleur voor de Kerst. Deze kleuren zie je altijd weer terugkomen. Uiteraard gecombineerd met de trendkleuren, maar de klassieke kerstkleuren blijven altijd wel kunnen. En uiteraard kun je iedere kleur kerstversiering in huis gebruiken, het gaat om de combinatie van kleuren / materialen en objecten. Tevens maak jezelf uit wat jouw kleur kerstdecoratie in huis wordt!

Blauwe kerstballen & groene kerstballen

Als je het hebt over gekleurde kerstballen, dan kun je daarvoor ook heel goed blauwe kerstballen gebruiken. Maar ook groene kerstballen. Blauwe kerstversiering geeft een koele maar wel een rustige sfeer aan je interieur. Toch is blauw ook wel een kleur die een luxe gevoel kan overbrengen. Vooral als het gaat om de donkerblauwe kleur.

Groen; mijn favoriete kleur. Ook deze kan je heel goed combineren met anderen kleuren kerstballen en kerstversiering. Groen is een frisse en levendige kleur. Je kunt deze kleur kerstdecoratie dan ook prima gebruiken in een botanisch interieur. Een mooie kleur binnen groen, is olijfgroen. Olijfgroene kerstversiering is dan ook zeer populair en tevens ook mooi.

Bruine kerstballen

Roestbruin is een kleur die sinds een paar jaar populairder aan het worden is. Dus tussen de gekleurde kerstversiering mag deze kleur dan ook zeker niet ontbreken. Het is een warme kleur, die veel sfeer aan je interieur geeft.

Deze glitter gekleurde kerstballen heb ik bij Hema gekocht. Ze zitten in een doosje, met daarin 36 kleine kerstballen van 2 cm doorsnede voor slechts € 3,50. Best een leuk koopje! Goed te gebruiken bijvoorbeeld voor in een kleine kerstboom of juist in een schaal.

Bron: Hema

Wil je meteen de kleine gekleurde kerstballen bekijken? Klik dan op één van de onderstaande foto’s en je komt er meteen terecht.

Glitter-kerstballen-gekleurde kerstballen rode kerstballen blauwe kerstballen groene kerstballen bruine kerstballen gouden kerstballen

Glitter-kerstballen Glitter-kerstballen Glitter-kerstballen

 

Glitter-kerstballen

Bron: Hema – 36 kleine kerstballen van 2 cm voor € 3,50

Ga jij ze ook in de kerstboom gebruiken? Laat het me weten in een reactie!

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat affiliatelinks.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.