Home Interieurinspiratie Honeycombs: papieren kerstversiering

Honeycombs: papieren kerstversiering

door Gemma
Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie

Vorig jaar had ik ze al, maar dit jaar heb ik ze ook weer. Het zijn de honeycombs. Deze papieren kerstbal van vorig jaar heb ik weer van zolder gehaald, maar ik zag erg mooie voorbij komen in de winkels. Dus je raad het al! Ik heb er meer gekocht… Vandaag inspiratie hoe je deze papieren kerstdecoratie kunt gebruiken, want je hoeft ze niet alleen in de kerstboom te gebruiken! Ik zou het zeker niet aanraden, er is nog zoveel meer mogelijk. Kijk je mee?

Honeycombs

Had jij wel eens van dit woord gehoord? Honeycombs? Ik zal je uitleggen wat het betekent. Vrij vertaald betekent het honinggraten. En als je goed kijkt naar de foto, dan zie je inderdaad honinggraten terugkomen in deze papieren kerstballen. Honinggraten bestaan uit 6 hoekige cellen. Tel maar eens! Je ziet er inderdaad 6 hoekige cellen in. Een honeycomb is dus een gekleurde bal met een patroon van honinggraat.

Papieren kerstballen

Vaak als je het hebt over papieren kerstballen, dan gaat het om honeycombs. Deze papieren kerstversiering kun je heel goed gebruiken tijdens de Kerst. Het geeft veelal een stoer geheel in je interieur. De papieren honeycombs kun je gebruiken op verschillende manieren tijdens de Kerst, en dat kun je doen door deze papieren variant te gebruiken:

  • In de kerstboom; dan hangen ze.
  • Op een schaal / bijzettafeltje; plaats er enkele of de hele schaal / tafel vol.
  • Ophangen aan de muur bijvoorbeeld, of ergens aan hangen. Denk bijvoorbeeld aan een kast.
  • In een steenmal; plaats er enkele of juist de hele steenmal vol.

Meestal combineer je meerdere papieren kerstballen met elkaar. Probeer hierin te combineren in kleur, formaat en groottes.

De hoofdrol hebben deze bruine en terracotta honeycomb. Ik heb deze gekocht bij Hema (15 cm groot; 2 voor € 2,50). Je vindt ze via deze link. De andere papieren kerstdecoratie komen van Casa Shop en H&M.

Lees ook: groene papieren kerstboom

Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie Honeycombs-papieren-kerstballen-papieren-kerstversiering-papieren kerstdecoratie

Heb jij straks ook honeycombs hangen of liggen in huis? Laat het me weten in een reactie!

Veel-liefs-gemma

 

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.