Home Interieurinspiratie 5x stoere stalen trappen!

5x stoere stalen trappen!

door Gemma
stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden

Als je een nieuw huis laat bouwen, dan kan een trap zeker niet ontbreken. Immers, je moet wel naar de bovenverdieping kunnen (als je deze hebt…). Je kunt dan kiezen voor een houten trap, maar er is nog zoveel meer mogelijk als het gaat om een mooie trap in huis. Nu wij weer richting een nieuw huis gaan, ben ik weer volop aan het oriënteren welke soorten trappen er zijn. En dan blijft de stalen trap (wel of niet in combinatie met hout) echt wel mijn favoriet. Ik wil je daarom in deze blog inspireren met deze stoere trap. Kijk en lees je mee?

Stalen trap

De naam doet het al vermoeden; een stalen trap is gemaakt van staal. Maar het is niet zo dat je maar één soort trap hiervan hebt. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende varianten van deze stoere trap. Het mooist komt deze trap tot zijn recht als deze in ieder geval aan één kant vrij staat. Zo heb je goed zicht op in ieder geval de zijkant. Staal heeft een donkere kleur en door het kille materiaal, heeft dit materiaal een stoere uitstraling. Een industrieel interieur leent zich uitstekend voor een stalen trap, maar ook in andere woonstijlen kun je deze trap (laten) plaatsen. Ben je van het combineren van meerdere woonstijlen met elkaar? Ook in een eclectisch interieur is deze trap te gebruiken.

Stalen trap met houten treden

Het is wel zo, dat een trap gemaakt van staal wat koud en kil aanvoelt. Daarom kun je heel goed staal combineren met hout. Je ziet bijvoorbeeld dat de traptreden van de trap gemaakt worden van hout. Hout heeft een geel/bruine kleur en hierdoor heeft het een warme uitstraling. Maar hout kan ook zeker stoer zijn. Vooral als de traptreden gemaakt zijn van robuust hout, dan is de trap nog steeds stoer maar heeft een meer warm karakter. Hieronder laat ik je een tiental trappen zie die gemaakt zijn van staal. Kijk je mee?

stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden stalen trap metalen trap industriele trap ijzeren trap stalen trap met houten treden stalen traptreden traptreden staal stalen trap industrieel stalen trap met houten treden

Wat vind jij van deze stoere trap? Of heb jij er toevallig één in huis? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.