Home Scandinavisch interieur Zwarte Scandinavische kapstok voor een stoere hal!

Zwarte Scandinavische kapstok voor een stoere hal!

door Gemma
Scandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichting

Ben je ook dol op een Scandinavisch interieur? Je kunt niet alleen een Scandinavische woonkamer maken in huis, maar ook de andere ruimtes van jouw interieur lenen zich daar goed voor. Wat dacht je van? Een Scandinavische keuken of een Scandinavische eetkamer? Maar je kunt ook gaan voor Scandinavisch design in jouw hal! En omdat deze ruimte wel vaak een ondergeschoven kindje is, ga ik vandaag aandacht geven aan de Scandinavische hal. Een kapstok is een belangrijk element in de hal / entree, en daarom geef ik je vandaag een tip voor een Scandinavische kapstok.

Lees ook: Welke kleuren kan ik gebruiken in een Scandinavisch interieur?

Scandinavisch wonen

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door eenvoud, minimalisme maar ook zeker comfort en functionaliteit. Je ziet vaak veel rechte lijnen, veel licht maar ook het materiaal hout wordt veel gebruikt. Houten stoelen, houten meubels maar ook een houten vloer. Je vindt in deze woonstijl de pure vormen terug. Vormen die je ook in de natuur o.a. zou kunnen terugvinden.

Scandinavische kleuren

Een kleur die moet terug komen in de Scandinavische inrichting, is de kleur wit. En dit kan in diverse tinten zijn. Vaak zie je de combinatie zwart / wit veel terug in deze stijl, maar je kunt wit ook combineren met bijvoorbeeld grijs of pasteltinten. Uiteraard is het wel mogelijk om een fellere kleur te gebruiken, maar kies dan bijvoorbeeld voor een lichte felle kleur of juist een vergrijsde felle kleur. Voorbeeld hiervan zijn lichtgroen, lichtblauw, lichtroze of blauwgrijs, groengrijs of oudroze. Deze kleuren hebben dan niet de overhand, maar dienen als accent.

Scandinavische hal

Zoals je hierboven wel hebt kunnen lezen, hoef je in een Scandinavisch interieur niet veel poespas te plaatsen. Een aantal belangrijke elementen, en je bent klaar. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok, schoenenrekje en / of kastje. Meer hoeft er niet in een deze Nordic stijl. Bij het kiezen van deze elementen is het belangrijk dat je kiest voor dingen die rechte lijnen hebben bijvoorbeeld, maar ook elementen die niet teveel opsmuk hebben. Dus geen tierelantjes eraan. Uiteraard kun je de grote elementen wel wat opleuken met accessoires, maar gebruik hierbij niet teveel. In deze woonstijl is less = more.

Scandinavische kapstok

Een Scandinavische kapstok mag dus licht zijn qua kleur, maar ook zeker zwart. Belangrijk is, dat de kapstok een rechte vorm heeft of juist een pure / natuurlijke vorm. Er moet niet teveel details op de kapstok zitten. Deze onderstaande kapstok past uitstekend daarbij. Hij heeft rechte vormen, is zwart en heeft ronde gaten waarin de haken opgehangen kunnen worden. Ideaal voor een Scandinavische hal! Laat je verder inspireren!

Scandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichtingScandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichtingScandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichting

Scandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichting Scandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichtingScandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichtingScandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichting Scandinavische-kapstok-zwarte-kapstok-scandinavisch-interieur-scandinavisch-wonen-scandinavische-hal-scandinavische-kleuren-scandinavische-inrichting

Wil jij deze kapstok ook graag in jouw hal? Hieronder vertel ik je meer erover. Deze zwarte kapstok is van het merk Nomess en ik heb hem gekocht bij Scandidesignshop (niet gesponsord). Hij is 90 cm breed en bij de kapstok horen 5 S-haken. Wij hebben er nog 5 extra haken bij gekocht. De kapstok kost € 127,-, maar dat is hij dubbel en dwars waard. Hij is handig en ook erg mooi.

Wat vind jij van deze Scandinavische kapstok? Laat het me weten!

Veel-liefs-gemma

By the way: de kleur roestbruin op de muur is Cheeky Chestnut van Flexa

You may also like

Laat een reactie achter

De waardering van www.100procentwoongeluk.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.