Home Basis tips interieur 6x creatieve manieren voor het verven van een muur

6x creatieve manieren voor het verven van een muur

door Gemma

Het verven van een muur, dat heeft vast iedereen wel eens gedaan! Of laten doen. We verven graag onze muur, om daarmee een andere sfeer huis te krijgen. Of juist om een andere stijl in huis te brengen. Het leuke aan het verven van een muur of zelfs meerdere muren, is dat je snel resultaat hebt. Je kunt in een paar uurtjes tijd de muur zo een nieuwe make-over geven. Ik mag graag wat verven bij ons in huis. Wel zie ik vaak dat mensen een muur op een normale manier verven. De muur wordt in zijn geheel geverfd. Dat is helemaal prima! Vandaag wil ik je laten zien dat er meer mogelijk is dan een muur in zijn geheel verven. Kijk en lees je mee in deze blog?

Het verven van een muur

Hieronder leg ik je in een aantal stappen uit, hoe je een muur kunt verven. Dit zijn de basisstappen:

Vind je het lastig om een kleur verf te kiezen voor je muur? Lees dan deze blog over het kiezen van een kleur voor je muur. Ook kan het maken van een kleurenpalet daarbij helpen!

Creatieve ideeën verven muur

Ik wil je graag laten zien dat er meer manieren zijn om een muur of zelfs meerdere muren te verven, dan de standaard manier van het verven van de gehele muur. Je kunt de muren verven door:

  • Een halve muur te verven
  • Het plafond mee te verven
  • Een deel van de muur te verven en een deel van het plafond
  • De muur, deur en kozijnen te verven in één of meerdere kleuren
  • Een accent maken door het verven van één of meerdere kleurenvlakken. Deze kun je vierkant, maar ook rechthoekig maken.
  • Een cirkel op de muur

https://www.grahambrown.com/nl/blog-inspire/creative-ways-to-use-paint.html

https://www.grahambrown.com/nl/verf/alles-verf/

Heb jij tips of ideeën voor het verven van een muur, maar dan op een creatieve manier? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.