Home Binnenkijken Stylen van een groen vlak op de muur

Stylen van een groen vlak op de muur

door Gemma
groen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakken

Ik liet jullie eerder al eens zien, dat ik een groen kleurenvlak in huis heb. Ik had een wit stuk muur, en daar moest iets anders mee. Ik ging een groen vlak op de muur schilderen. Dat deed ik al ruime tijd geleden. Inmiddels heb ik de decoratie op het groene kleurvlak op de muur al diverse keren veranderd. Dit deed ik kort geleden ook weer. Ik haalde mijn kerstdecoratie er vanaf, en er kwam weer wat anders op. Ik laat je graag zien wat er dit keer op het groen vlak kwam! Kijk en lees je mee in deze blog?

De kleur groen

De kleur is een frisse kleur, en geeft een interieur echt een levendig karakter. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld planten in huis, maar ook met groene verf op de muur. De meeste mensen verven dan een muur of juist meerdere muren. Ook zie je wel eens een halve muur, ook wel lambrisering genoemd. Groen is een kleur die er in heel verschillende tinten te krijgen is; van lichtgroen en olijfgroen tot aan grijsgroen en bosgroen. Voor iedereen is er wel een tint groen die je mooi vindt. Daarnaast kun je deze frisse kleur heel makkelijk combineren. Uiteraard met alle neutrale kleuren zoals taupe, wit en grijs. Ook is deze groene kleuren goed te mixen met meer opvallende kleuren zoals okergeel en terracotta.

Lees ook: kleur groen combineren in je interieur

Groen vlak op de muur

Nog een andere manier om meer kleur in je interieur te krijgen, is door het verven van een kleurvlak op de muur. Ik koos voor een groen kleurenvlak, niet alleen omdat ik het een mooie kleur vindt, maar ook omdat het je interieur een levendig karakter geeft. Het verven hiervan is helemaal niet moeilijk. Ik plakte het af met dure, maar super goede tape en ik zorgde ervoor dat de tape eerst volgezogen werd met de ondergrond. Ja inderdaad met wit. Hiermee kan ik nog rechtere lijnen krijgen en daarmee een strakker kleurenvlak.

Decoreren van het groene kleurvlak

Alleen een groen kleurenvlak vind ik niet voldoende. Deze moest ook gedecoreerd worden. In de tussentijd heb ik denk ik al zeker 10x gewisseld van decoratie. Eén ding bleef wel gelijk, het metalen rekje links onderin, is steeds blijven hangen. Alleen de woonaccessoires die erop stonden, heb ik vaak gewisseld. Zo ook kort geleden weer. Ik besloot met het voorjaar in het verschiet, dat het vlak wel wat meer kleuren en vrolijkheid kon gebruiken.

Ik koos voor mijn geverfde plastic flesjes, maar wel in een andere kleur. Allen met een tak of een bloem erin. Naast het zwarte rekje koos ik voor veel verschillende pagina’s uit boeken (wel met vintage look) en ook mijn kringloop schilderij kwam hierbij van pas. In dat schilderij vond ik diverse platen. De meest vrolijk gekleurde gebruikte ik ook, dit was een geverfde/getekende bos bloemen. En de verschillende bladzijden uit een boek met vintage look plakte ik gewoon her en der aan elkaar vast. Ik gebruikte daarvoor gewoon wit plakband. Hieronder zie je het resultaat:

De kleur groen die gebruikte voor dit kleurenvlak op de muur is: S 4020-G30Y. Het olijfgroene kastje heeft de kleur: RAL 6003. De plastic flesjes (op het zwarte metalen rekje) hebben de kleuren: Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground, Histor kleur van het jaar 2022 Olive Sprig en Karwei IG ps 1063.

groen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakken

groen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakkengroen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakken

Wat vind jij dit keer van de decoratie op het groene vlak? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik benieuwd!

Veel-liefs-gemma

Wil je graag deze blog delen op Pinterest? Dan kun je heel gemakkelijk een van deze twee foto’s daarvoor gebruiken:

groen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakken groen vlak groene wanddecoratie muurdecoratie groen kleurvlak kleurvlakken muur kleurvlak op muur kleurvlakken schilderen kleurvlakken kleurvlak muur kleurvlakken woonkamer kleurvlakken op de muur kleurvlak op muur schilderen vlak op muur schilderen vlak verven op muur gekleurd vlak op muur vlakken op muur schilderen muur verven vlakken

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.