Home Industrieel/vintage interieur Review: industriële lamp Hector Kwantum
industriele tafellamp lampen

Deze blog is geschreven op 13 augustus 2017, en is op 21 maart 2019 geupdate met meer en nieuwe informatie en foto’s.

De tafellamp Hector van Kwantum is een tafellamp met een industriële look. De lamp is gemaakt van metaal en heeft een soort van draadkapje. Ik vond het meteen een leuk lampje als industriële decoratie. Hij staat bij ons op het tv-meubel, zie ook de foto’s hieronder. Omdat de tafellamp van zichzelf een eye-catcher is, heb ik ervoor gekozen om er geen decoratie omheen te plaatsen. Hierdoor zou het industriële lampje alleen maar wegvallen. Wel heb ik 2 plantjes op een klein afstandje geplaatst, maar er niet tegenaan gezet. De lamp heeft toch wel enigszins wat ruimte nodig.

industriele tafellamp lampen

Industriële tafellamp

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de lamp nog niet functioneel heb gebruikt. Ik hen het licht ervan nog niet aangehad. Ik vind het ook meer een lampje ter decoratie, dan een functioneel lampje. Uiteraard kan hij wel in functie gebruikt worden. Je zou de lamp kunnen gebruiken in ieder donker hoekje.

Industriële decoratie

Wil je de lamp als decoratie gebruiken? Dan is een kast, op een plankje of juist op een krukje ook een mooie plaats. Ik heb ter illustratie het lampje op meerdere plekken in huis geplaatst, zodat je een idee krijgt. Klik hier om de lamp te bekijken.

Specificaties van de lamp:
Materiaal: metaal
Lengte: 20 cm
Breedte: 19 cm
Hoogte: 36 cm
Fitting: E36

Prijs: € 40,-

Kortom, ik vind het een mooi lampje om als industriële decoratie te gebruiken. En tevens is het lampje niet erg duur in aanschaf.

industriele tafellamp lampen industriele tafellamp lampen

Het ronde krukje op de foto is van Xenos.

Het lampje is inmiddels niet verkrijgbaar bij de Kwantum. Heb jij hem toevallig in huis staan? Zo ja, waar gebruik jij hem voor of op? Ik ben benieuwd! Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.