Home DIY Kerst Kerstboomversiering in onze kerstboom

Kerstboomversiering in onze kerstboom

door Gemma
Kerstballen kerstboom papieren ornamenten kerstversiering kerstdecoratie diy kerst diy kerstversiering

Ieder jaar zijn er weer nieuwe kersttrends. Ik vind het altijd leuk om daarin inspiratie op te doen. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn eigen stijl uitkies. Ik heb boven heel veel kerstboomversiering op zolder staan. Al deze opbergdozen gaan op de dag dat de kerstboom komt, weer naar beneden. Ik kies dan de kerstballen en kerstornamenten die ik leuk vindt, en alles wat ik mooi vindt hang ik er in. Je begrijpt vast wel dat ik uiteraard de groene kerstballen en kerstdecoratie niet vergeet. Deze zie je veelvuldig terug in onze kerstboom. Welke kerstversiering ik nog meer in de kerstboom heb hangen, laat ik je graag zien in deze blog. Kijk en lees je mee in deze blog?

Leuke kerstballen

Ik vind het vooral belangrijk dat er leuke kerstballen in de kerstboom hangen. Ik kijk minder goed of de kerstboomversiering wel goed matcht, misschien een heel klein beetje. Ik vind het vooral belangrijk dat ik iedere kerstbal mooi vindt, dan maakt hij kans om in de kerstboom te komen hangen. Hoeveel kerstballen in de kerstboom hangen? Ik heb een kerstboom van ongeveer 2 meter hoog en daarin ongeveer 50-60 kerstballen hangen. Omdat ik van alle kleuren wat in de kerstboom heb hangen, matchen de kleuren uitstekend bij elkaar. Je hoeft dus niet altijd rekening te houden met de kleuren van de kerstboom, als je alle kleuren kerstversiering gebruikt.

kerstballen kerstboom kerstboomversiering leuke kerstballen hoeveel kerstballen in boom kerstballen 2021 kerstballen 2022 kerstballen 2023 kerstboom met groene kerstballen kerstboom ballen originele kerstballen kerstboom met ballen kerstboom van kerstballen rode kerstboomversiering kerstboom met blauwe kerstballen roze kerstboomversiering kerstversiering kerstdecoratie kerstversiering binnen

Groene kerstboomversiering

De kleur groen heeft toch wel de boventoon in onze kerstboom. Een aantal van deze kerstballen en kerstornamenten vind je terug hieronder. Ik vind het ook prettig om een aantal kerstballen met printje erbij te hebben. Zie ook hieronder:

kerstballen kerstboom kerstboomversiering leuke kerstballen hoeveel kerstballen in boom kerstballen 2021 kerstballen 2022 kerstballen 2023 kerstboom met groene kerstballen kerstboom ballen originele kerstballen kerstboom met ballen kerstboom van kerstballen rode kerstboomversiering kerstboom met blauwe kerstballen roze kerstboomversiering kerstversiering kerstdecoratie kerstversiering binnen

Blauwe kerstversiering

Blauw is niet mijn lievelingskleur, maar toch gebruik ik hem in de kerstboom. Je ziet ook dat deze uitstekend combineert met de andere kleuren. Zie ook hieronder:

kerstballen kerstboom kerstboomversiering leuke kerstballen hoeveel kerstballen in boom kerstballen 2021 kerstballen 2022 kerstballen 2023 kerstboom met groene kerstballen kerstboom ballen originele kerstballen kerstboom met ballen kerstboom van kerstballen rode kerstboomversiering kerstboom met blauwe kerstballen roze kerstboomversiering kerstversiering kerstdecoratie kerstversiering binnen

Rode kerstversiering

Zelf rood vind je terug in de kerstdecoratie. Wel de donkerrode kleur. Deze past uitstekend bij groen, blauw, goud en alle andere kleuren kerstversiering. Zie ook hieronder:

kerstballen kerstboom kerstboomversiering leuke kerstballen hoeveel kerstballen in boom kerstballen 2021 kerstballen 2022 kerstballen 2023 kerstboom met groene kerstballen kerstboom ballen originele kerstballen kerstboom met ballen kerstboom van kerstballen rode kerstboomversiering kerstboom met blauwe kerstballen roze kerstboomversiering kerstversiering kerstdecoratie kerstversiering binnen

Het zelf maken van kerstversiering, doe ik ook ieder jaar. Deze kerstdecoratie vind je dan ook terug in onze kerstboom.

Wat vind jij van mijn kerstboomversiering? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

E-book Kerst DIY's, kerstversiering, kerstboomversiering, kerstballen, kerstdecoratie, zelf maken kerstversiering, DIY kerstdecoratie, Kerst e-book, e-book DIY Kerst

Als je hieronder jouw gegevens invult, kun je het gratis E-book 100% 20x Kerst DIY’s Boek downloaden.

Vul hieronder je gegevens in, en je kunt het e-book downloaden:

    You may also like

    Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.