Home Interieurboek HKliving lookbook Limited Edition 2022; een musthave koffietafelboek!

HKliving lookbook Limited Edition 2022; een musthave koffietafelboek!

door Gemma
lookbook koffietafelboek koffietafelboeken koffie tafelboek koffietafel boeken koffietafelboek interieur koffie tafel boek tafelboek interieur koffietafelboeken interieur tafelboeken chanel hkliving lookbook chanel tafelboek mooiste koffietafelboeken koffietafelboek chanel mooie koffietafelboeken

Je kent vast wel de standaard woonaccessoires die iedereen in huis heeft; van o.a. planten in huis en kandelaren tot aan sierkussens en vazen. Met decoratie kun je jouw interieur net even iets meer sfeer en gezelligheid geven. Vooral door bijvoorbeeld accentkleuren hierbij te gebruiken. Wat je ook goed kunt gebruiken als wat decoratie in woonkamer, eetkamer of juist keuken zijn koffietafelboeken. Vandaag wil ik graag een limited koffietafelboek in de spotlight zetten. En dat is het HKliving lookbook Limited Edition 2022. Kijk en lees je mee?

Wat is een koffietafelboek?

De naam zegt het al; een koffietafelboek is een boek om op te koffietafel / salontafel te leggen. Hij is meer bedoelt als styling, dan daadwerkelijk als een boek om te lezen. Ze worden ook gebruikt in een kast, op de vensterbank of juist op de grond. Bekende koffietafelboeken zijn de chanel boeken, Tom Ford en Dior koffietafelboek.

Koffietafelboeken decoreren

Het mooie aan deze boeken is, dat naast dat je ze ook goed kunt lezen, je ze ook mooi kunt gebruiken als decoratie. Vaak is de kaft van een stylish boek erg mooi. Hierdoor zijn ze uitstekend om ze te gebruiken als decoratie. Combineer bijvoorbeeld eens een stapeltje boeken horizontaal of juist rechtop.

HKliving Lookbook Limited Edition 2022

Net zoals je gewend bent van HKliving meubels en woonaccessoires, is ook het HKliving lookbook een eye-catcher. Opvallend is de buitenkant, met zijn roze kleur en rode letters. Maar ook de binnenkant is erg mooi. Je ziet o.a. een koffietafelboek vol met visuals en producten van HKliving van de afgelopen jaren en afgelopen collecties van HKliving. bijzondere plekken, verborgen pareltjes en je leest over de totstandkoming van de HKliving collecties. Mooi aan de buitenkant; mooi aan de binnenkant. Het boek kost € 39,95. Hieronder kun je het boek bekijken:

lookbook koffietafelboek koffietafelboeken koffie tafelboek koffietafel boeken koffietafelboek interieur koffie tafel boek tafelboek interieur koffietafelboeken interieur tafelboeken chanel hkliving lookbook chanel tafelboek mooiste koffietafelboeken koffietafelboek chanel mooie koffietafelboekenlookbook koffietafelboek koffietafelboeken koffie tafelboek koffietafel boeken koffietafelboek interieur koffie tafel boek tafelboek interieur koffietafelboeken interieur tafelboeken chanel hkliving lookbook chanel tafelboek mooiste koffietafelboeken koffietafelboek chanel mooie koffietafelboekenlookbook koffietafelboek koffietafelboeken koffie tafelboek koffietafel boeken koffietafelboek interieur koffie tafel boek tafelboek interieur koffietafelboeken interieur tafelboeken chanel hkliving lookbook chanel tafelboek mooiste koffietafelboeken koffietafelboek chanel mooie koffietafelboeken

https://www.deens.nl/nl/merken/hkliving/ via awin

Wat vind jij van dit koffietafelboek? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat enkele affiliate links.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.