Home Interieurinspiratie Goedkoopje: Stoere ronde zwarte spiegel

Goedkoopje: Stoere ronde zwarte spiegel

door Gemma
zwarte ronde spiegel zwarte spiegel ronde spiegel zwart ronde spiegels spiegel zwart rond scandinavische wanddecoratie

(Als je klikt op de foto’s in deze blog, kun je meteen de spiegel bij Kwantum online bekijken)

Ik ben dol op koopjes; jij ook? Regelmatig ga ik naar de goedkopere winkels om even te kijken of ze daar nog leuke koopjes hebben. Zo kwam ik gisteren bij de Kwantum, en ik zag daar deze zwarte ronde spiegel voor slechts € 8,- in plaats van 12,-!* Dus resultaat; ik heb hem meegenomen. Om deze reden heb ik een nieuwe blogcategorie in het leven geroepen; namelijk ‘Goedkoopjes’. Hierin alléén maar koopjes voor diverse woonstijlen. Lees en kijk je mee?

*Op 26 februari 2021 was de prijs van deze spiegel € 8,-. De prijs kan in de tussentijd weer aangepast zijn.

Ronde spiegel

Een spiegel is naast andere meubels en accessoires, ook erg belangrijk in jouw interieur. Een spiegel is fijn om in te kijken; of je haar wel goed zit. Of je geen gekken vlekken hebt (hier voornamelijk met kids zo). Of juist hoe de kleding staat. Een spiegel heeft dus voornamelijk de functie om in te kijken. Meestal hangt er één in de badkamer, slaapkamer en hal. Dit zijn toch wel de meest gebruikte plaatsen in huis voor een spiegel. Uiteraard kun je er nog meer ophangen. Bijvoorbeeld als decoratie.

Ronde of rechte spiegel?

Als je kiest voor een spiegel, heb je keuze uit een rechte vorm. Denk bijvoorbeeld aan een rechthoekige spiegel of een vierkante spiegel. Deze spiegel benadrukt het strakke van het interieur, mede door de rechte lijnen. Je kunt ook kiezen voor een ronde spiegel. Deze geeft een meer zachte sfeer aan je interieur.

Ronde zwarte spiegel

Ik zal je laten zien hoe de spiegel nu in ons interieur hangt. Bij ons hangt de spiegel in de hal. Hiervoor hing er een vierkante spiegel. En het verrassende hieraan is, dat deze spiegel er al heeeel lang hangt. Al in ons vorige huis, en dit is ongeveer 7 jaar geleden. Kortom, een spiegel vervang je blijkbaar niet zo heel vaak. Deze ronde spiegel in het zwart, kun je uitstekend combineren in een zwart / wit interieur maar ook in een Scandinavisch interieur.

zwarte ronde spiegel zwarte spiegel ronde spiegel zwart ronde spiegels spiegel zwart rond scandinavische wanddecoratie

Ronde spiegel met riem

Wat je steeds vaker ziet, is een spiegel met een riem. Dit geeft een heel leuk speels effect aan je interieur. Je kunt kiezen voor een ronde spiegel met riem in dezelfde kleur. Of juist een riem die een andere kleur heeft. Ik heb nu gekozen voor de riem in dezelfde kleur, maar als ik dit zat ben, kan ik hem zo weer verven. De doorkijkjes in de spiegel vind ik zo leuk. Hieronder zie je een doorkijkje in ons interieur.

zwarte ronde spiegel zwarte spiegel ronde spiegel zwart ronde spiegels spiegel zwart rond scandinavische wanddecoratie

Koopje: zwarte ronde spiegel voor € 12,-!

Wil je ook graag deze spiegel? Hij is nu slechts € 12,- bij Kwantum. De spiegel is in totaal 33 cm breed en met hengsel ongeveer 50-55 cm (je kunt hem eventueel ook nog inkorten).

Klik hier om de zwarte ronde spiegel meteen te bekijken bij Kwantum online. Je kunt ook op onderstaande foto’s klikken om hem te bekijken.

zwarte ronde spiegel zwarte spiegel ronde spiegel zwart ronde spiegels spiegel zwart rond scandinavische wanddecoratie

Bron: Kwantum

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb voor deze stoere spiegel. Laat het me weten in een reactie hieronder…

Veel-liefs-gemma

Deze blog bevat affiliatelinks.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.