Home Interieurinspiratie Een kerstmuur als kerstdecoratie

Een kerstmuur als kerstdecoratie

door Gemma
kerstdecoratie 2021 kerstdeco luxe kerstdecoratie kerstdecoratie binnen kerstdecoratie kerstversiering luxe kerstdecoraties kerstdecoratie muur kerstversiering voor aan de muur

Boven op de overloop heb ik een stukje muur. Hiervan heb ik al zeker 5x in een aantal jaar tijd de muur daar, een andere kleur gegeven. Ik besloot om van deze muur een kleine kerstdecoratie te maken. Ik liet de muur als terracotta muur, maar met de accessoires maakte ik er een kerstmuur van. Ik laat het je graag zien! Kijk en lees mee?

DIY Kerst

Zoals je wel in eerdere blogs hebt kunnen lezen, vind ik het erg leuk om aan de slag te gaan met DIY projecten. Het hele jaar door zie je diverse projecten waarbij ik zelf aan de slag ga. Dit doe ik ook in voorbereiding op de Kerst, maar ook zeker tijdens de december maand. Ieder jaar maak ik wel een aantal tips voor mooie kerstversiering.

Kerstmuur als kerstdecoratie

Ik kocht via marktplaats een aantal houten lijstjes in brocante stijl. Niet helemaal mijn stijl, maar in het geheel past het erg goed. En daarnaast vind ik het ook erg goed passen bij de Kerst. Ik verfde de lijstjes in dezelfde kleur als de muur. Voor de kerstversiering in de lijstjes, koos ik voor een aantal kerstdecoraties in dezelfde kleur maar ook een aantal in een andere kleur. Ik koos wel voor diverse kleuren. Ik hing alle items aan de lijstjes. Ook plaatste ik een aantal gekke objecten, zoals de vogels, het poppetjes en het kerstboompje. En ik vulde het geheel aan met waxinelichtjes, waardoor het een sfeervol geheel werd.

Lees ook: mini kerstboompjes als kerstbomendorp

kerstdecoratie 2021 kerstdeco luxe kerstdecoratie kerstdecoratie binnen kerstdecoratie kerstversiering luxe kerstdecoraties kerstdecoratie muur kerstversiering voor aan de muur kerstdecoratie 2021 kerstdeco luxe kerstdecoratie kerstdecoratie binnen kerstdecoratie kerstversiering luxe kerstdecoraties kerstdecoratie muur kerstversiering voor aan de muur kerstdecoratie 2021 kerstdeco luxe kerstdecoratie kerstdecoratie binnen kerstdecoratie kerstversiering luxe kerstdecoraties kerstdecoratie muur kerstversiering voor aan de muurkerstdecoratie 2021 kerstdeco luxe kerstdecoratie kerstdecoratie binnen kerstdecoratie kerstversiering luxe kerstdecoraties kerstdecoratie muur kerstversiering voor aan de muur

Wat vind jij van onze kerstmuur? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

You may also like

2 Reacties

Nicole Orriëns december 29, 2021 - 12:27 pm

Wat een leuk idee om kerstmis op deze manier in huis te brengen. Ik twijfelde dit jaar een beetje over een kerstboom, en dit is een mooi alternatief!

Reply
Gebruiker avatar
Gemma december 30, 2021 - 8:46 am

Dankje!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.