Home Industrieel/vintage interieur Botanisch industrieel wonen met veel planten

Botanisch industrieel wonen met veel planten

door gemmavandervegt
Planten-interieur-planten-woonkamer-groen-interieur-groen-wonen-jungle-interieur-botanische-woonstijl

Er is altijd plaats voor een mooie plant in huis, vind ik. Heb je nog een hoekje in je interieur over? Deze plaats is goed op te vullen met één of meerdere planten. Een industrieel interieur met veel groen en planten in huis, wordt een een botanisch industrieel interieur genoemd. Planten geven een levendig karakter aan je botanisch industrieel interieur. Ook met het voorjaar in de lucht, zijn planten (zowel binnen als buiten) een leuke aanvulling voor een frisse en levendige sfeer in huis!

Botanisch industrieel interieur: veel groen & planten

Een botanisch industrieel interieur kenmerkt zich dus door o.a. veel groen en planten, maar de kleur wit en het materiaal hout horen er ook in thuis. Wat je verder botanisch is, zijn insecten. Je kunt bijvoorbeeld gedroogde insecten plaatsen in huis, in een lijstje zou kunnen. Ook is een poster met insecten erop een botanische wanddecoratie. Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om na te gaan, dat alle materialen natuurlijk zijn. Dat is het belangrijkste in een industrieel botanisch interieur. Een voorbeeld van een materiaal die veel gebruikt wordt, is hout maar ook bamboe zie je veel.

Tip: plaats eens een aantal plantjes op een stoer metalen dienblad

Ik ben zelf dol op planten en groen, daarom zal ik dit blogbericht aandacht geven aan planten die uitstekend passen in een botanisch industrieel interieur. Tevens vullen deze planten de leegte op van de kerstversiering en de kerstboom. Je kunt kiezen voor één of twee grote groene planten, maar je kunt ook bijvoorbeeld kleine en grote planten combineren. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen kleine planten in je interieur te plaatsen; plaats er dan altijd een oneven aantal. 3, 5, 7 of 9 (of nog meer..).

Tip: de botanisch industriële woonstijl is ook heel goed te combineren met de Scandinavische stijl.

Glazen-vaas-grote-glazen-vaas-zwart-glazen-vaas-groene-glazen-vaas-blauwe-glazen-vaas-grijze-glazen-vaas Groen-combineren-interieur-welke-kleuren-passen-bij-elkaar-groen-combineren-met-welke-kleur-roze-groen-combineren-interieur-okergeel-combineren-groen Groen-combineren-interieur-welke-kleuren-passen-bij-elkaar-groen-combineren-met-welke-kleur-roze-groen-combineren-interieur-okergeel-combineren-groen

Groen is mijn favoriete kleur! Hoe gebruik jij botanisch industrieel in je interieur? Ik hoor het graag via een reactie…

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.