Home Binnenkijken Binnenkijken in een wit Scandinavisch interieur!

Binnenkijken in een wit Scandinavisch interieur!

door Gemma
Binnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamer

Wit; de kleur van een Scandinavisch interieur. Deze woonstijl heeft veel licht in zich, en daar past de witte kleur uitstekend bij. Uiteraard past veel zonlicht / ramen hier ook bij. Ik laat je vandaag zien hoe een wit Scandinavisch interieur eruit kan zien. Kijk je mee?

Scandinavisch interieur

De Scandinavische woonstijl staat bekend om zijn eenvoud, minimalisme maar ook comfort. De elementen in dit type interieurstijl, zijn veelal functioneel van aard en je zult niet veel poespas in deze woonstijl aantreffen. Simpel is een woord wat ook wel bij deze stijl hoort. En zeker niet te druk. Hoe minder, hoe beter. En de objecten die gebruikt worden, moeten functioneel zijn. Deze woonstijl leent zich daarnaast ook heel goed voor zachte materialen, maar niet teveel en met niet teveel poespas.

Scandinavische kleuren

Naast de kleur wit, mag ook de kleur grijs niet ontbreken. Maar wat dacht je van zwart; de zwart / wit combinatie zul je ook veel terug zien in bijvoorbeeld een Scandinavische woonkamer of eetkamer. Andere Scandinavische kleuren die je tegenkomt, zijn verdere lichte kleuren, vergrijsde kleuren maar ook pastelkleuren. Maar naast bepaalde kleuren is er nog wel een belangrijk materiaal wat absoluut niet mag ontbreken. Dat is hout. En dan het liefst heel licht hout, of juist verweerd / oud hout.

Scandinavische loft

Zoals je hieronder wel ziet, zijn alle ruimtes in deze binnenkijker in één ruimte te vinden. En met de hoge plafonds, maakt dit wel een Scandinavische loft. Alle muren in deze loft zijn wit gemaakt. Dit geeft een heel fris gevoel. Daarnaast zien je nog grijsblauw, houtkleuren, een beetje grijs, wat groen en ook de kleur zwart. Juist door het gebruik het materiaal hout, als tegenhanger van de kleur wit, geeft het dit interieur meer warmte.

Wit interieur

Door het spelen met vormen in dit interieur, is er toch een spannend geheel gevormd. Maar ook door de variatie van het gebruik van materialen zie je dat een sfeervol interieur ontstaat. Het nadeel van een wit interieur kan zijn dat het een te clean interieur wordt, maar dat is in dit geval niet zo. Kijk je mee verder?

Lees ook: binnenkijken kunstenaars woonboerderij

Binnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamerBinnenkijken-Scandinavisch-interieur-Scandinavisch-wonen-Scandinavische-woonkamer-Wit-wonen-kleuren-Scandinavisch-interieur-Scandinavische-keuken-Scandinavische-eetkamer
Heeft dit interieur jou geïnspireerd? Laat het me weten!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.