Home Binnenkijken Binnenkijken in een Bohemian industriële loft

Binnenkijken in een Bohemian industriële loft

door Gemma
Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie

We hebben er weer één! Weer een nieuwe binnenkijker. Vandaag kun je meekijken in deze Bohemian industriële loft, welke je terug vindt in Eindhoven. Kijk je mee in deze verrassende en ontzettend gave loft?

Eclectische stijl

Wat je waarschijnlijk wel opvalt in deze industriële loft, zijn de vele kleuren die gebruikt zijn. Ik zie blauw, oranje, groen, geel maar ook cognac, houtkleur en gouden accenten. Dit mogen dan wel felle kleuren zijn, maar doordat er niet teveel van is gebruikt en iedere keer een andere tint van een kleur, past het uitstekend bij elkaar. Als je een woonstijl zou moeten koppelen aan dit vrolijke interieur, dan zijn er verschillende woonstijlen die je kan onderscheiden.

In dit interieur kom je de botanische woonstijl tegen, in de vorm van veel planten. Je ziet ze op de lockers en kasten staan, maar ook vlakbij de bank zie je een houten kast waar een aantal grote planten staan. Tevens zie je ook groen terug in de keuken, maar ook op de eettafel.

Lees ook: Wat is een eclectische woonstijl?

Bohemian woonstijl

Ken je de bohemian woonstijl? Deze zie je ook terug in dit interieur. Deze interieurstijl kenmerkt zich door een relaxte sfeer, waarbij je invloeden terug ziet van exotische reizen en bijzondere vondsten. Naast de blauwe deur, op de foto hieronder, zie je bijvoorbeeld een heel bijzonder tafeltje. Dit is een uitstekend voorbeeld van een bohemian accessoire.

Tevens zie je in deze woonstijl, dat er veel gecombineerd wordt met kleuren, patronen en materialen. Hierdoor krijg je een spannend geheel. Het voordeel van deze stijl, is dat je niet binnen de lijntjes hoeft te blijven. Je kunt heerlijk uitproberen en toon ook wat lef. Zoals in deze loft is gedaan. Dat hebben ze ook gedaan in keuken. Dat bijzondere behang getuigt wel van lef!

Wat je verder ziet in een industriële woonstijl. Dat komt deels door het soort woning; nl. een loft maar ook door bijvoorbeeld de lockerkasten en de eettafel. Wat verder ook nog opvalt, is dat er gekozen is voor witte wanden. Hierdoor kan er voor de rest ook goed gespeeld worden met kleur. Bekijk de foto’s eens en laat je verrassen en inspireren!

Kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het inrichten van je interieur? In de online cursus interieurstyling ga ik in 6 stappen met je aan de slag om van jouw interieur een sfeervol interieur te maken.

Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie Binnenkijken-industriele-loft-industrieel-interieur-industriele-inrichting-woonstijl-interieurstijl-wooninspiratie-interieurinspiratie

Bron foto’s: Lea Rae / Shutterstock.com

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.