Home Interieurinspiratie Veel glitters als kerstversiering

Veel glitters als kerstversiering

door Gemma
glitter kerstbal

Met Kerst mag het vooral wel een beetje gek in huis. Dit blijft immers maar tijdelijk in je interieur staan. Je kunt dan denken aan veel verschillende kleuren, gekke items maar ook aan veel glitters. Ik koos voor beide. En vandaag wil ik je graag laten zien hoe glitters, vooral veel glitters eruit zien! Kijk en lees je mee in deze blog?

Kerstsfeer in huis

Voor Kerst en in de decembermaand is het leuk en gezellig om een kerstsfeer in huis te maken. Dit kun je op verschillende manieren doen. De meestgebruikte is door een kerstboom in huis te halen en deze te versieren. Deze kun je dan vol hangen met kersthangers en kerstballen bijvoorbeeld. Ook ornamenten kun je daarvoor gebruiken. Maar je kunt nog veel meer! Denk maar aan kerstdecoratie in een stolp bijvoorbeeld of een ster of juist meerdere sterren aan de wand. Ook kun je denken aan een kerstdorp of juist verschillende kerstlichtjes door het hele huis heen of op een kast bijvoorbeeld.

Gekke kerst met glitters als kerstversiering

Wil je graag een gekke Kerst in huis? Kies dan voor een veelvoud aan kleuren. Alle kleuren kun je hiervoor gebruiken, mits je maar ongeveer dezelfde materialen gebruikt. Dan wordt het niet een ratjetoe aan kerstversiering. Ook kun je kiezen voor gekke ornamenten in de kerstboom of als kerstdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan eten als kersthanger in de boom, of juist allemaal dieren. Ik koos voor veel kleuren, maar ook voor glitters in de kerstboom. Disco glitters en ook voor glitters in de kleuren terracotta/oranje en groen in de kerstballen. Hieronder zie je een impressie daarvan in mijn kerstboom, maar in mijn cederboompje:

glitter kerstbal glitter kerstbalglitter kerstbalglitter kerstbalalternatieve kerstboom alternatief kerstboom alternatief voor kerstboom alternatieve kerstboom 2020 alternatieve kerstboom zelf maken alternatieve kerstboom metaal alternatieve kerstboom voor buiten alternatieve kerstboom met verlichting alternatieve kerstboom maken houten kerstboom houten kerstboom met verlichting cederboompje ceder boompje kerst kerstboom tak tak in beton alternatieve kerstboom 2021

Hoeveel glitter heb jij in huis? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

Wil je graag deze blog delen op Pinterest? Dan kun je onderstaande foto gemakkelijk delen:

glitter kerstbal

You may also like

2 Reacties

Zoe februari 18, 2022 - 12:51 pm

Super leuk al die glitters!

Reply
Gebruiker avatar
Gemma februari 18, 2022 - 7:05 pm

Die passen goed bij de kerst!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.