Home Interieurinspiratie Vaasjes aan de muur als wanddecoratie!

Vaasjes aan de muur als wanddecoratie!

door Gemma
vaasjes aan de muur muur vaasjes reageerbuis vaasjes muur vaasjes muur vaasjes voor aan de muur wandvazen glazen wandvazen hangende vazen hangende glazen vaas wanddecoratie wanddecoratie woonkamer muurdecoratie muurdecoratie woonkamer glazen wanddecoratie glazen muurdecoratie muur decoratie glas

Zoals jullie wel weten ben ik dol op planten en bloemen in huis, maar ook buitenshuis. Naar mijn idee is het absoluut een musthave om meerdere planten in huis te hebben staan. Het geeft meteen meer sfeer en levendigheid aan je interieur. Ook bloemen kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur. Een mooi vaasje met een mooie bloem of zelf een boeket, daarmee geef je meteen meer kleur en karakter aan je interieur. Je kunt ook een dienblad met meerdere vaasjes vullen met meerdere bloemen. De meeste vaasjes staan op een tafel of bijvoorbeeld op een kast als een dressoir, maar hoe leuk is het om één of meerdere vaasjes aan de muur te hangen? Met daarin uiteraard een bloem! In deze blog laat ik je zien hoe daar eruit kan zien. Kijk en lees je mee in deze blog?

Foto’s header en blog: Sostrene Grene

Deze blog is niet gesponsord en gebaseerd op persoonlijke interesses.

Vaasjes aan de muur

In ieder interieur wordt wel eens (of heel vaak) een vaas of vaasje gebruikt. Ik maak er zelf ook veelvuldig gebruik van. Ze staan bij mij in huis als decoratie en zelfs zonder bloemen. Gewoon puur omdat ik de vaas erg mooi vindt. Ook staan er bij ons in huis diverse vazen die wel dienst doen waar een vaas voor bedoeld is. Deze vazen zijn gevuld met of bloemen of takken. Ook heb ik mijn dienblad met vaasjes op de eettafel staan. Deze wordt regelmatig vervangen door andere bloemen. Momenteel staan er tulpen en takjes met witte bloemetjes in. Maar als deze uitgebloeid zijn, dan komen er weer andere bloemen of takjes in.

Bloemen in vaasjes

Vaasjes en ook vazen kun je decoreren met bloemen en/of takken. Uiteraard is een vaas ook goed geschikt voor een boeket bloemen. Toch hoef je iedere vaas niet te voorzien van iets en zeker niet een bloem. Een vaas kun je ook heel goed decoreren met andere decoratie zoals een kandelaar, boeken en/of een plantje. Ook kun je de vaas ‘alleen’ in je interieur plaatsen. Vooral vazen die een mooie print of schildering hebben, zijn daar heel geschikt voor. Ik heb een aantal vintage vaasjes die staan te shinen zonder bloemen erin. En zo af en toe plaats ik er een bloem in.

Hieronder zie je hoe je vaasjes aan de muur kunt decoreren. Deze foto’s zijn afkomstig van Sostrene Grene en per 1 februari 2024 liggen deze vaasjes in de winkel. Ik vind het heel mooi hoe ze met de kleur groen en de andere kleurrijke posters gecombineerd zijn.

vaasjes aan de muur muur vaasjes reageerbuis vaasjes muur vaasjes muur vaasjes voor aan de muur wandvazen glazen wandvazen hangende vazen hangende glazen vaas wanddecoratie wanddecoratie woonkamer muurdecoratie muurdecoratie woonkamer glazen wanddecoratie glazen muurdecoratie muur decoratie glas vaasjes aan de muur muur vaasjes reageerbuis vaasjes muur vaasjes muur vaasjes voor aan de muur wandvazen glazen wandvazen hangende vazen hangende glazen vaas wanddecoratie wanddecoratie woonkamer muurdecoratie muurdecoratie woonkamer glazen wanddecoratie glazen muurdecoratie muur decoratie glas vaasjes aan de muur muur vaasjes reageerbuis vaasjes muur vaasjes muur vaasjes voor aan de muur wandvazen glazen wandvazen hangende vazen hangende glazen vaas wanddecoratie wanddecoratie woonkamer muurdecoratie muurdecoratie woonkamer glazen wanddecoratie glazen muurdecoratie muur decoratie glas vaasjes aan de muur muur vaasjes reageerbuis vaasjes muur vaasjes muur vaasjes voor aan de muur wandvazen glazen wandvazen hangende vazen hangende glazen vaas wanddecoratie wanddecoratie woonkamer muurdecoratie muurdecoratie woonkamer glazen wanddecoratie glazen muurdecoratie muur decoratie glas

Wat vind jij van deze vaasjes? Ben jij net zo enthousiast als ik? Laat je het weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.