Home Interieurinspiratie Stoere kerstboomstandaard: metalen pot

Stoere kerstboomstandaard: metalen pot

door Gemma
Industriële-bloempot-industriele-pot-kerstboom-standaard-kerstboom-in-pot-kerstboommand

Als je straks een kerstboom in huis hebt staan, dan is één van de eerste vragen: in welke pot, mand, zak o.i.d. zet ik hem? En welke pot geeft de kerstboom nou een stoer karakter? Dat ga ik je vandaag vertellen! Er zijn namelijk diverse mogelijkheden voor een stoere kerstboomstandaard, kerstboommand of kerstboom pot.

Stoere kerstboomstandaard

Een standaard voor de kerstboom met een stoer karakter, is gemaakt van een stoer materiaal. Zoals ik wel eerder heb beschrijven is metaal het materiaal dat daar ideaal voor geschikt is. Metaal is ideaal, omdat deze meestal grijs is maar ook voorzien is van oneffenheden en kan voorzien van oudere kernmerken zoals roest of andere verkleuringen. Ook kan het zijn dat metaal niet meer egaal is, dat het bijvoorbeeld deukjes en/of krasjes heeft. Dat is niet erg! Dit maakt juist de pot voor de kerstboom ideaal. Hoe unieker en ouder, hoe beter! Het maakt je kerstboompot uniek en ontzettend stoer!

 

Kerstboomstandaard metaal

In de metalen potten voor een kerstboom heb je ook weer diverse varianten. Ze zijn er in een vierkante vorm, maar ook in een ronde vorm. Tevens kun je kiezen uit verschillende groottes. Voor kleine kerstbomen, maar ook voor de grotere kerstbomen. Een metalen pot voor de kerstboom kan dus grijs gekleurd zijn, gemaakt van metaal wat nog niet erg verkleurd is. Ook is het mogelijk om een volledig verroeste metalen kerstboomstandaard te gebruiken. Deze is dan bruin, van de roest verkleurd. Zeer uniek!

Kleine kerstboom standaard

Ook de kleine kerstboom kun je in een stoere standaard of pot zetten. Dit kan ook weer een metalen pot zijn, zoals een industriële bloempot. Maar het kan ook heel goed een leren plantenzak zijn. Leer is net weer even wat anders dan metaal, en kan ook net iets stoerder zijn en wellicht iets warmer. Het voordeel van leer, is dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren en ook twee formaten. De leren plantenzak is er in bruin, cognac, groen en zwart. Dus afhankelijk van het karakter wat je wil in huis, kun je dan kiezen voor een bepaalde kleur. Groen kan bijvoorbeeld voor een botanisch industrieel interieur.

Inspiratie voor kerstboom in pot

Nu heb ik je genoeg ideeën en tips ontvangen, maar aan welke kerstboommanden, kerstboomstandaards of een kerstboom pot kun je gebruiken voor een stoer karakter? Ik laat je inspiratie zien!

Kerstdecoratie-kerstversiering-zwarte-kerstversiering-zwarte-kerstdecoratie-zwarte-kerstballen-1 Kerstdecoratie-kerstversiering-zwarte-kerstversiering-zwarte-kerstdecoratie-zwarte-kerstballen-1

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.