Home Industrieel interieur

Industrieel interieur

door Gemma

Industrieel; wat is industrieel? En hoe ziet dit eruit? Net als in een vintage interieur, zijn de meeste elementen uit een industriële woonstijl oud en uniek. Het verschil is wel, dat niet alle materialen uit een vintage interieur ook gebruikt worden in een industrieel interieur. Wat je vooral ziet is dat in de industriële woonstijl de materialen metaal, staal, beton en oud hout gebruikt worden. Vaak niet echt andere materialen. Wat ook nog een verschil is met een vintage interieur, is dat de materialen echt geen 30 jaar oud hoeve te zijn. Ze kunnen ook gerust 5 of 10 jaar oud zijn.

Industriële woonkamer

Vaak zie je in een industriële woonkamer ook wel het materiaal leer. Wel gebruikt leer, dus leer met karakter. Een voorbeeld hiervan is de leren bank zoals een Chesterfield bank. Wat je ook wel ziet, is dat bijvoorbeeld een metalen kast gebruikt wordt in een industrieel interieur.

Industriële accessoires

Naast meubels, kun je ook accessoires in een industriële stijl krijgen. Vooral metaal en beton wordt daar vaak voor gebruikt. Hieronder zie een paar oude gebruiksvoorwerpen.

Industrieel-interieur-industriele-accessoires-industriele-woonkamer-industriele-woondecoratie-industriele-decoratie-industriele-inrichting-industriele-woonstijl

Hieronder zie je nog meer blogs over een industrieel interieur:

Bericht niet gevonden

 

2 Reacties

Helena augustus 27, 2021 - 2:01 pm

hoi mag ik vragen welke grijndens ik zie en welke taupe ik ben z langbezig met kleuren dat ik het niet vinden

Reply
Gebruiker avatar
Gemma oktober 22, 2021 - 2:15 pm

Helaas kan ik je daar niet aan helpen.

Veel succes!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.