Home Interieurinspiratie Inbouwkast in je interieur

Inbouwkast in je interieur

door Gemma
inbouwkast inbouw kasten ingebouwde kasten inbouwkast keuken kast inbouw inbouwkast woonkamer ingebouwde kast woonkamer woonkamer inbouwkast inbouwkast woonkamer maken

Een kast in huis mag niet ontbreken. Het is een handig object, maar ook zeker een mooi item. Je kunt er dingen in opbergen, maar je kunt er ook goed mee decoreren en stylen. Je kunt er dus een echte eye-catcher van maken. De meeste kasten zijn verplaatsbaar, afgezien van het feit dat een kast een zwaar te tillen item kan zijn. Ook zijn er kasten die ‘vast’ zitten. Een voorbeeld hiervan is een inbouwkast. De naam zegt het al; dit is een ingebouwde kast. In deze blog wil ik je graag inspireren voor deze vorm van een kast. Kijk en lees je mee in deze blog?

Soorten kasten

Als je op zoek bent naar een nieuwe kast voor in huis, dan heb je ontzettend veel keuze. Voordat je de keuze maakt, is het belangrijk om op te meten hoeveel ruimte je maximaal hebt. Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de loopruimte om de kast heen, maar ook met het open zwaaien van de deuren. Dit moet ook goed mogelijk zijn. Als je weet wat de afmetingen mogen zijn, dan kun je gaan kijken welke grootte kast je zou willen hebben. Wil je maximaal of wil je juist iets kleiner. Vervolgens kun je de kleur/materiaal combinatie gaan kiezen. Kies je metaal, hout of toch bamboo? En welke kleur vind je mooi? Wat past in je interieur?

Inspiratie voor een inbouwkast

Zoals je hieronder ook wel ziet, zijn er veel verschillende soorten inbouwkasten. Je hebt de inbouwkasten in de keuken. Vooral ook bedoelt als opslag vaak. Je hebt ook de ronde vorm inbouwkast. Deze ronde kast oogt wat vriendelijker en is niet alleen bedoelt als op opslag, maar ook om gezien te worden. Je kunt deze kast dan ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld mooie accessoires. Ook met de planken die je gebruikt, kun je afwisselen. Je kunt voor dezelfde kleur als de muur kiezen of juist voor andere planken. Hieronder zie je de houten plank vaak voorbij komen.

Hieronder vind je inspiratie voor een inbouwkast:

inbouwkast inbouw kasten ingebouwde kasten inbouwkast keuken kast inbouw inbouwkast woonkamer ingebouwde kast woonkamer woonkamer inbouwkast inbouwkast woonkamer maken inbouwkast inbouw kasten ingebouwde kasten inbouwkast keuken kast inbouw inbouwkast woonkamer ingebouwde kast woonkamer woonkamer inbouwkast inbouwkast woonkamer maken inbouwkast inbouw kasten ingebouwde kasten inbouwkast keuken kast inbouw inbouwkast woonkamer ingebouwde kast woonkamer woonkamer inbouwkast inbouwkast woonkamer maken inbouwkast inbouw kasten ingebouwde kasten inbouwkast keuken kast inbouw inbouwkast woonkamer ingebouwde kast woonkamer woonkamer inbouwkast inbouwkast woonkamer maken

Wat vind jij van een inbouwkast? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

 

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.