Home Interieurinspiratie Hangstoel voor buiten en binnen!

Hangstoel voor buiten en binnen!

door Gemma
Hangstoel-hangstoelen-hangstoel-rotan-wit-hangstoel-buiten-tuin

Een hangstoel is een ideale stoel om in te relaxen. Je zit in de stoel met bijvoorbeeld een boek en je schommelt relaxed een beetje heen en weer. Niet alleen voor volwassenen is de hangstoel een leuke stoel, ook kinderen vinden deze stoel prachtig. Je kunt er immers heerlijk in schommelen. De meeste schommels hangen buiten, dus dan is het zeker bijzonder dat je zomaar in huis mag schommelen!

Hangstoel voor binnen

Naast het feit dat de hangstoel praktisch is, het is een zitmeubel. Kun je de hangstoel ook gewoon kopen of ophangen, omdat je deze gewoon mooi vindt! Of omdat deze erg goed in je industriële interieur past. Dat is in mijn persoon het geval. Ik ben gevallen voor een witte hangstoel welke uitstekend in ons Scandinavische en industriële interieur past.

Onderstaande hangstoel van Loods5 heeft een dubbele functie, je kunt hem buiten ophangen maar ook heel goed binnen gebruiken. De hangstoel heeft een Bohemian uitstraling. De hangstoel is geïnspireerd op verre reizen en tropische stranden. Dus wil je je industriële interieur of tuin iets meer Oosterse, zomerse en vrolijke uitstraling geven? Hang dan deze hangstoel in je woonkamer, tuin of terras op. De hangstoel is ook niet erg duur, deze kost slechts 50 euro. De meeste hangstoelen zijn wel een stukje duurder.

Witte hangstoel

De hangstoel van Loods5 is verkrijgbaar in twee kleuren; nl. wit en houtkleurig/naturel. De hangstoel is handgeknoopt van jute, op authentieke wijze. De hangstoel heeft de volgende afmetingen: 78 x 78 x 33 cm. De hangstoel is tijdelijk afgeprijsd en kost nu slechts € 35,-.

Tip: een hangstoel is niet erg groot, maar hou wel rekening met het feit dat er ook ruimte rondom de hangstoel moet zijn, zo voorkom je dat de woonkamer, tuin of het terras propperig en vol overkomt.

Hangstoel-hangstoelen-hangstoel-rotan-wit-hangstoel-buiten-tuin

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.