Home Interieurinspiratie Evian kratjes in de woonkamer als vintage decoratie

Evian kratjes in de woonkamer als vintage decoratie

door Gemma
evian kratjes vintage kratjes kratjes plastic kratjes opberg kratjes oude kratten roze kratjes vintage decoratie vintage woondecoratie vintage accessoires roze decoratie roze woonaccessoires

Ik zag al wel eens op Instagram voorbij komen; die leuke roze kratjes. Het bleken Evian kratjes te zijn. Ik vond ze te leuk, dus ik ben op zoek gegaan naar één en het liefst twee van die kratten. Het duurde even voordat ik ze kon bemachtigen. Een aantal keer had ik niet zoveel geluk, maar mijn lange wachten werd beloond. In deze blog laat ik je graag zien hoe ik deze vintage decoratie. Kijk en lees je mee in deze blog?

Vintage decoratie

Vintage staat voor tweedehands spullen. Bij minimaal 30 jaar oud, spreek je van vintage. Het voordeel van vintage is dat er slechts enkele van zijn, en dat ze in zekere zin uniek zijn. Niet helemaal uniek meestal, maar de objecten zijn wel authentieker dan wanneer je spul uit de winkel koopt. Vooral als je een vintage woonstijl in huis hebt of wilt, kun je daar uitstekend vintage woonaccessoires voor gebruiken. Denk aan o.a. oude blikjes, vintage schilderijtjes en ook vintage theeblikjes. Maar denk ook aan een vintage typemachine.

Het vinden van vintage accessoires kan best lastig zijn. Ik ben regelmatig te vinden in kringlopen of op vlooienmarkten zoals in Bakkeveen. Daar zoek ik dan naar vintage pareltjes. Vooral als je eclectische woonstijl mooi vindt, is het aan te raden een aantal vintage objecten in je huis te gebruiken.

Evian kratjes

Wij hebben veel wit op de muur, naast een groen kleurenvlak en een taupe muur. Om meer kleur in huis te krijgen, maak ik gebruik van veel planten maar ook diverse gekleurde woonaccessoires. Ik kies ze wel heel kieskeurig uit, maar soms ook niet. Dan kies ik wat ik mooi vindt, zoals het ook ging bij deze Evian kratjes. Ik heb ze op elkaar gezet, en er staat nu een grote kamerplant in.

evian kratjes vintage kratjes kratjes plastic kratjes opberg kratjes oude kratten roze kratjes vintage decoratie vintage woondecoratie vintage accessoires roze decoratie roze woonaccessoires evian kratjes vintage kratjes kratjes plastic kratjes opberg kratjes oude kratten roze kratjes vintage decoratie vintage woondecoratie vintage accessoires roze decoratie roze woonaccessoires

Wat vind jij van deze stoere vintage kratjes? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

 

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.