Home Binnenkijken Een Franse stoere industriële loft!

Een Franse stoere industriële loft!

door Gemma
Industriele woonstijl industrieel interieur industriele woonkamer wooninspiratie

Niet alleen wonen in een stoer interieur is leuk, maar ook vakantie vieren in een stoer huis is erg leuk! En daarom hebben we vandaag een Franse stoere industriële loft. Dit vakantiehuis staat in Bassiviere, en staat in het zuiden van de Dordogne in de streek Lot et Garonne. Er is een 17e eeuws Perigordse boerderij gerenoveerd. Zeg nou zelf, wie wil nou niet in deze verbouwde boerderij een tijdje verblijven?

Industriële woonstijl

Je ziet bijvoorbeeld een betonnen vloer, oud hout als eettafel maar ook oude fabriekslampen. Aan deze tafels zie je dan vervolgens gebruikte / oude leren eetkamerstoelen maar ook vintage schoolstoelen. Verder zie je materialen uit een industriële inrichting zoals heel veel metaal. Een metalen kachel, metalen lampen, metalen accessoires en een metalen kast. Verder zie je in de industriële woonkamer een hele stoere unieke ronde metalen trap.

Landelijk industrieel interieur

Als je de foto’s hieronder bekijkt, zie je ook dat er veel gebruik is gemaakt van steen. In dit geval is er gele en beige stenen gebruikt. Dit geeft een meer landelijk gevoel aan het interieur. Ook de oude balken geven het huis een soort van landelijk industrieel interieur. Deze zijn in verschillende vormen verschillend toegepast in het vakantiehuis.

Industriële keuken

Op twee van de foto’s zie je ook foto’s van de keuken. Het mooie aan deze keuken is, dat er beton, hout en metaal is gebruikt. Beton is een industrieel materiaal en hout geeft warmte aan de keuken. Tevens kun je het grijze en kille van de materialen metaal en beton heel goed combineren met het hout. De beide kleuren materialen kunnen je goed combineren, en levert dit een industriële keuken op!

In het interieur zijn er verder hele natuurlijke kleuren gebruikt (zoals beige, taupe, grijs en wit), dit levert een stoer interieur op. Wanneer ga jij hier verblijven?

Bron: Bassiviere

Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1 Industriele-binnenkijker-industrieel-interieur-industriele-woonstijl-industriele-inrichting-industriele-woonkamer-industrieel-vintage-1

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.