Home Interieurinspiratie De betonnen bloempot

De betonnen bloempot

door gemmavandervegt
Betonnen bloempot betonnen decoratie

Ik ben dol op beton. Beton is een materiaal wat leeft, ondanks zijn kille (en soms koude) karakter is ieder betonnen voorwerp weer anders. De kleur kan anders zijn, maar ook de structuur. Geen enkel betonnen object is gelijk en egaal. De ene heeft een andere kleur en het andere voorwerp heeft een kleine beschadiging. Maar juist bij een betonnen object maakt dit helemaal niets en maakt dit juist het voorwerp nog mooier.

Beton in een industrieel interieur

Als je beton gebruikt in je interieur, krijgt je interieur een industriële sfeer. Er zijn diverse manieren waarop je beton kunt gebruiken in jouw interieur. Beton is een makkelijk materiaal en goed toe te passen in de keuken, woonkamer, badkamer maar ook in de slaapkamer. Wat je vaak ziet, zijn o.a. een betonnen muur, een betonnen tafel, keukenblad, betonnen lampen, krukjes en veel betonnen woonaccessoires. Omdat beton van zichzelf niet heel veel kleur en sfeer heeft, kun je het beste beton combineren met andere kleuren dan grijs. Denk hierbij aan wit, zwart maar ook groen is een optie. En juist die laatste kleur is de kleur van planten. Combineer je het grijs van beton met het groen van planten, dan heb je een mooie balans en een levendige industriële combinatie.

Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1

De betonnen bloempot

De betonnen bloempot is een ideale accessoire die je kan gebruiken om een industrieel karakter te geven aan jouw industrieel interieur. Je kunt de betonnen bloempot gebruiken om diverse leuke planten in te plaatsen en deze in jouw industriële interieur te plaatsen. Je kunt een betonnen bloempot binnen in huis plaatsen, maar je kunt deze ook gerust buiten plaatsen. Als je de betonnen bloempot in huis plaatst, dan zijn een kast, een tafel maar ook een vensterbank zijn een ideale plaats voor een mooie betonnen bloempot. De bloempot buiten kun je plaatsen op uiteraard een tafel, een muurtje maar ook op de grond misstaat de betonnen bloempot niet.

Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1 Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1 Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1 Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1 Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1 Betonnen-bloempot-betonnen-decoratie-beton-huis-beton-interieur-industrieel-interieur-stoere-woonaccessoires-1

Betonnen-bloempot-2
Kwantum – € 4,50

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.