Home Binnenkijken Binnenkijken in een Toscaanse industriële loft / vakantiewoning

Binnenkijken in een Toscaanse industriële loft / vakantiewoning

door Gemma
Industrieel interieur binnenkijken loft industriele woonkamer industriele slaapkamer

Omdat het kan; even wegdromen in deze stoere industriële loft die te huur is als vakantiewoning. In deze woning vind je zo veel materialen, structuren dat je in het begin niet weet waar je moet kijken. Vooral de leren fauteuils springen in het oog, doordat er voor de rest in het interieur gebruik is gemaakt van rustige kleuren.

Zie je ook wel dat er ontzettend veel verschillende soorten hout en ook kleuren hout gebruikt zijn? Vooral die kleine stukjes verschillend hout aan de wand vallen op en zijn ook een eye-catcher. Je vindt in dit interieur diverse eye-catcher, dus er valt veel stoers te zien!

Deze stoere industriële loft heet: Vascanera Loft en je vindt hem terug in de Toscaanse heuvels.

Laat je inspireren door deze industriële binnenkijker!

Bron: Special Tuscany

Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1 Binnenkijken-industriele-loft-vakantiewoning-industrieel-interieur-stoer-wonen-industriele-woonkamer-1

You may also like

1 Reactie

Fennie van der stap april 18, 2019 - 2:16 pm

Wauw, wat prachtig zeg en hele mooie beelden!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.