Home Binnenkijken Binnenkijken in deze luxe Franse villa

Binnenkijken in deze luxe Franse villa

door Gemma
Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl

Binnenkijken blijft leuk! Deze villa staat in Frankrijk en heeft een industriële / vintage uitstraling. Compleet met een jacuzzi en een zwembad. Een heerlijk onderkomen voor vakantie lijkt me.

Industriële vintage woonkamer

Kijkende in deze woonkamer, zie je een grijze tegelvloer. Deze is in de gehele villa te vinden. Gecombineerd met een leren bank, oude vintage kisten als salontafel. Vlakbij staat een draadstoel en een leren vlinderstoel. Je ziet tevens ook een stoere tafel, gemaakt van hout en metaal. Aan de eettafel staan metalen stoelen.

In de keuken zie je stoere krukken met industrieel en vintage karakter. Je ziet ook de kleuren wit, grijs en zwart in de keuken.

De slaapkamer is ingericht met een grote metalen lockerkast en diverse vintage letterbakken aan de muur. Voor de rest is de slaapkamer basic ingericht.

Bron: Homeaway

Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl Binnenkijken-industrieel-interieur-wooninspiratie-interieurinspiratie-industriele-woonkamer-industriele-inrichting-industriele-woonstijl

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.