Home Badkamer Badkamerbehang; kan dat wel & hoe werkt dat?

Badkamerbehang; kan dat wel & hoe werkt dat?

door Gemma
behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier

Als je denkt aan een badkamer, dan zie je vast de standaard badkamermeubels zoals een bad en een douche voor je. Ook denk je dan ongetwijfeld aan badkamertegels. Tegels op de wand en tegels op de vloer. Toch is er meer mogelijk. Je kunt ook denken aan badkamerverf die waterafstotend is. Maar ook badkamerbehang is een mogelijkheid. En dit wil ik je graag laten zien in deze blog. Kijk en lees je mee in deze blog?

Behang in de badkamer

Veel mensen hebben behang in de woonkamer of juist in de slaapkamer. Wist je dat het ook mogelijk is om de badkamer te voorzien van één of meerdere behangetjes? Je kunt alleen niet hetzelfde behang gebruiken. In een badkamer heb je te maken met een hoge luchtvochtigheid en ook direct water. Het behang in de badkamer moet wel van hoge kwaliteit zijn, dat het in deze vochtige en ook natte omgeving goed kan blijven hangen. Ook na verloop van tijd. Het behang moet waterproof zijn en ook afwasbaar. Tevens moet het zijn kwaliteit behouden ook na een lange tijd.

behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier behang badkamer badkamer behang behang voor badkamer behang in badkamer badkamerbehang behang in de badkamer badkamer behang waterdicht behang voor in de badkamer  watervast behang badkamer behang voor de badkamer behangpapier voor badkamer vliesbehang in badkamer behang voor vochtige ruimtes badkamer behangpapier

Vrolijk behangpapier voor de badkamer

Verf kun je ook gebruiken in de badkamer, maar daarmee kun je minder goed meteen een vrolijke sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan een bloemetjesbehang, botanisch behang of juist een kleurrijk behang met print. Hiermee fleur je de badkamer meteen op. Hieronder zie je een aantal sfeerfoto’s van hoe je behangpapier voor in de badkamer kan gebruiken:

Klik hier voor behang wat geschikt is voor de badkamer.

Behangpapier voor in de badkamer kopen

Hieronder zie je een aantal soorten behang die je kunt gebruiken voor de badkamer. Deze zijn te vinden via Graham & Brown; een bekend merk voor behang.

 

Wat vindt jij van behang in de badkamer? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Veel-liefs-gemma

Deze blogs bevat enkele affiliatelinks.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.