Home Interieurinspiratie 30 voordelige sierkussens voor een industrieel interieur

30 voordelige sierkussens voor een industrieel interieur

door gemmavandervegt

Het makkelijke aan sierkussens is, dat je deze snel kunt vervangen door nieuwe en dat je hiermee snel een andere sfeer in huis kan creëren. Wat je veel ziet, dat mensen in het zonnige seizoen hun accessoires en daarmee ook de sierkussens aanpassen hieraan en dat er in de herfst / winter andere sierkussens gebruikt worden. Ik ben dol op sierkussens en verander deze graag een paar keer per jaar. Ik koop dat een aantal nieuwe, maar hergebruik ook mijn bestaande sierkussen. Ik heb dan ook een hele collectie sierkussens.

Sierkussens industrieel interieur

Welke kussens passen in een industrieel interieur? Je kunt diverse kanten op met sierkussens in een industrieel interieur. Je kunt kiezen voor zwart/witte sierkussens. Wat ook mogelijk is, zijn sierkussens met een vintage karakter. Deze sierkussens hebben een wat vale en verouderde look. Dit kan komen door het materiaal wat er gebruikt is, maar ook door de print. Tevens worden leren sierkussens en kussens met lederlook veel gebruikt. Afhankelijk van jouw gekozen industriële woonstijl (zie ook praktisch stappenplan), de kleuren in huis en uiteraard de kleuren van jouw bank en eventuele fauteuil(s), heb je er veel opties. Een effen sierkussen is daarom ook altijd mogelijk, mits deze bij de kleuren van jouw industriële interieur passen.

Voordelige sierkussens

Hieronder geef je diverse tips voor voordelige sierkussens in een industrieel interieur. Omdat er zoveel mogelijk is, zal ik je maar liefst 50 tips geven! Zo zit er voor iedereen wel wat naar zijn/haar smaak tussen. Sierkussen hoeven niet duur te zijn en daarom kostten onderstaande sierkussen zeker niet meer dan € 40 en heel vaak een stuk minder.

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.