Home Basis tips interieur Zo handig is een Flexa kleurtester!

Zo handig is een Flexa kleurtester!

door Gemma
flexa kleurtester flexa tester kleurtester flexa flexa muurverf tester kleurtester flexa kleurtesters flexa brave ground tester flexa kleurtester online kleurtesters flexa tester flexa

Regelmatig verf ik wat in huis; van een muur tot aan een kastje of juist een vaasje. Voor een muur heb je mooie potten/blikken muurverf.  Net zoals voor meubels. Voor kleine decoratie zoals een vaasje is dat wat anders. Je hebt immers niet een hele pot nodig, maar een kleine hoeveelheid. Gelukkig heb je ook voor kleine objecten iets heel handigs. Een Flexa kleurtester! Ik laat je vandaag graag zien wat je daar allemaal mee kan doen… Kijk en lees je mee?

Flexa kleurtester

Een kleurtester is oorspronkelijk bedoeld om een kleur (meestal op de muur) te testen. Maar vaak zie je dat er verschillende kleuren verf gebruikt worden om te testen met meerdere kleurtester. Vooral als het gaat om lichtinval, soort licht en de combinatie met andere kleuren zoals o.a. de vloer maar de meubels eventueel is belangrijk om de kleur verf die je wilt gebruiken te testen. Vaak zie je dat de kleur net even wat anders uitvalt. Of juist dat de combinatie met de andere kleuren nog iets anders was, dan dat je eerder had bedacht. Voor al die redenen is het super belangrijk om kleurtester te gebruiken.

Gebruik kleurtester

Om een kleur op de muur te testen, kun je het beste niet met de kleurtester op de muur aan de gang gaan. Je kunt het beste een A4 verven met de tester. En daarna hang je deze op de desbetreffende muur. Zo voorkom je, dat je later de kleur van de tester nog ziet ‘zitten’ op de muur.

flexa kleurtester flexa tester kleurtester flexa flexa muurverf tester kleurtester flexa kleurtesters flexa brave ground tester flexa kleurtester online kleurtesters flexa tester flexa

Kleurtester: verven decoratie

Regelmatig geef ik een vaasje of een lampje een ander kleurtje. Dit kun je heel goed doen met een kleurtester. Ik bewaar dan ook altijd de kleurtester en hergebruik ze weer. Wel belangrijk om na gebruik even het rolletje schoon te maken, zodat je hem een volgende keer weer kunt gebruiken.

DIY projecten met Flexa kleurtester

Hieronder zie je een overzicht van de DIY projecten die ik o.a. heb gedaan met een kleurtester.

flexa kleurtester flexa tester kleurtester flexa flexa muurverf tester kleurtester flexa kleurtesters flexa brave ground tester flexa kleurtester online kleurtesters flexa tester flexa flexa kleurtester flexa tester kleurtester flexa flexa muurverf tester kleurtester flexa kleurtesters flexa brave ground tester flexa kleurtester online kleurtesters flexa tester flexa flexa kleurtester flexa tester kleurtester flexa flexa muurverf tester kleurtester flexa kleurtesters flexa brave ground tester flexa kleurtester online kleurtesters flexa tester flexa

Heb jij al eens gewerkt met een Flexa kleurtester behalve dan voor de muur? Ik ben benieuwd of jij ook projecten hebt gedaan daarmee! Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.