Home Interieurinspiratie Welke ligbedden zijn geschikt voor mijn tuin?

Welke ligbedden zijn geschikt voor mijn tuin?

door Gemma
Ligbedden

Het hebben van een ligbed in je tuin is ontzettend fijn. Zo kun je optimaal genieten van je tuin en van het mooie weer. Het voelt bijna alsof je op vakantie bent in je eigen achtertuin. Bij Ligbedshop.nl kun je terecht voor verschillende soorten ligbedden. Hoe weet je nou wat voor bed er het beste past in jouw tuin? En hoe kun je hier optimaal van genieten? Hieronder staan een aantal opties om je op weg te helpen. Lees je mee?

Verstelbare ligbedden

Een super comfortabele optie is de verstelbare ligstoel. Hiermee kun je geheel plat liggen of de leuning verstellen zodat je meer overeind kunt liggen. Ook binnen de verstelbare stoelen zijn er verschillende opties. Zo zijn er stoelen waarbij je alleen de rug kunt verstellen, maar bij andere kun je ook het voetgedeelte verstellen. Al deze verstelling opties zijn er om jou zoveel mogelijk gemak te bieden. Ook kan het in sommige gevallen beter zijn voor je rug. Zo kun je af en toe van houding veranderen zodat je rug niet de hele tijd in dezelfde positie ligt.

Textiel

Ook qua materiaal zijn er verschillende soorten stoelen. Je kunt ervoor kiezen om een ligbed te nemen die geheel van kunststof is gemaakt. Om deze meer comfortabel te maken, kun je er een kussen op leggen. Verder zijn er ligstoelen die een zitting hebben van textiel. Deze zijn van zichzelf al comfortabel om op te liggen. Uiteraard kun je deze ook combineren met kussens, toch is het minder snel nodig dan bij een stoel zonder textiele zitting. Net als dat verstelbare stoelen goed voor je rug kunnen zijn, zijn stoelen met een textiele zitting juist minder goed voor je rug dan een zitting van kunststof. Harde ondergronden bieden meer steun voor je rug dan zachte.

Accessoires

Wanneer je een stoel hebt gekozen kun je deze altijd nog beter maken met de juiste accessoires. Denk aan een parasol, hiermee kun je de ideale schaduwplek creëren. Het is natuurlijk fijn om in de zon te liggen, maar teveel zon is niet goed. Met een goede parasol boven je ligstoel kun je alsnog van de warmte genieten. Wat dit nog fijner zou maken, is een bijzettafel. Hier kun je je drinken en eten neerzetten, maar ook je boek of je zonnebrand. Verder kun je kijken naar ligstoelen met bekerhouders en wieltjes. De wieltjes zorgen ervoor dat je het ligbed makkelijk kan verplaatst. Voor welk ligbed kies jij? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd.

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.