Home Interieurinspiratie Tip: het vtwonen posterboek!

Tip: het vtwonen posterboek!

door gemmavandervegt
vtwonen-posterboek

Ik ben dol op posters en dan vooral zwart / witte posters, posters met illustraties of posters met een quote erop. Twee jaar geleden bestelde ik voor het eerst het vtwonen posterboek. En ik was meteen enthousiast! Wat een superleuke posters. Toen vorig jaar de 2e editie van het vtwonen posterboek uitkwam, heb ik deze ook meteen gekocht. Hier zaten weer heel andere posters in, maar ook deze vond ik superleuk. Nu is de 3e editie van het vtwonen posterboek uit en deze heb ik net besteld (gelukkig zijn de verzendkosten ook slechts € 0,82). Deze tip wou ik met jullie delen. De volgende keer laat ik zien hoe ik de posters in ons interieur heb gebruikt.

Posters als wanddecoratie

Met poster kun je binnen een mum van tijd je interieur een andere look geven. Je vervangt de oude posters, die je had hangen of je hangt op een kale plek muur posters op en je creert meteen een leuk plekje. Ik hang de posters eigenlijk altijd op met zwart / witte washi tape. Dit vind ik erg stoer staan. Je kunt ook posters ophangen of neerzetten in diverse lijstjes.

Het vtwonen posterboek is online te koop bij vtwonen. Prijs: € 5,95. Het vtwonen posterboek bevat maar liefst 48 posters!

Klik hier om het vtwonen posterboek te bekijken.

vtwonen-posterboek vtwonen-posterboek

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.