Home Duurzaam wonen: recycle & upcycle Nieuw e-book: Het 100% vintage DIY boek
Het vintage diy boek vintage e-book

Wow! Al ruim 5.000 mensen heb ik kunnen helpen met het kiezen van kleuren. Zij hebben het e-book ‘Kleuren Kiezen voor je Interieur’ gedownload. Ik vind het leuk om mensen te helpen, maar ook van het maken van mijn eigen content wordt ik blij. Of het nu gaat om het schieten van foto’s of juist het schrijven van teksten, blogs of bijvoorbeeld een boek. Vorig jaar in de zomer schreef ik het e-book ‘Kleuren Kiezen voor je Interieur’. Ik vond dit ontzettend leuk om te doen, en al tijdens het schrijven had ik alweer veel ideeën voor een volgend e-book. Toch is het schrijven van een e-book best wel tijdrovend. Ik besloot daarom de ideeën even te bewaren voor een later moment. Maar nu heb ik teveel zin om een nieuw e-book te schrijven! Daarom ben ik bezig met de voorbereiding van een e-book met daarin als onderwerp het maken van DIY’s voor je interieur met behulp van tweedehands/vintage spullen. In de 1e week van september zal het e-book wederom gratis te downloaden zijn. Hieronder wil ik je graag meer vertellen over het e-book. Kijk en lees je mee?

Authenticiteit in je interieur

Authenticiteit in je interieur, net even anders dan anders, maar toch dat jouw interieur jouw persoonlijkheid uitstraalt. Ik hou ervan! Vaak wordt dit ook wel een eclectisch interieur genoemd. Dit kun je bereiken door bijvoorbeeld souvenirs uit het buitenland of van vakanties mee te nemen. Ook kun je op zoek gaan naar een tweedehands winkel, vlooienmarkten of kringloopwinkels voor een vintage parel! Ook kun je zelf aan de slag gaan met het maken van DIY, met nieuwe materialen of met bestaande / tweedehands materialen of objecten.

Nieuw e-book: het 100% vintage DIY boek

Het idee achter dit nieuwe e-book is, dat het niet moeilijk hoeft te zijn om vintage toe te passen in een interieur. Dit kan je heel makkelijk doen door het toevoegen van een vintage item, maar ook door tweedehands items her te gebruiken of bijvoorbeeld te aan up- of recyclen. De volgende hoofdstukken zullen in het e-book beschreven worden:

  1. Wat is vintage?
  2. Zo vind je een vintage parel/kringloopgeluk!
  3. DIY jouw eigen ‘vintage’ item!
  4. 15x verschillende DIY’s

Binnenkort meer… De verwachting is dat het e-book begin september live gaat!

Veel-liefs-gemma

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.