Home Interieurinspiratie Mijn top 3 kringloopvondsten

Mijn top 3 kringloopvondsten

door Gemma
kringloopvondst kringloopgeluk kringloop meubels kringloop theekastje Tips voor kringloopvondst in kringloopwinkel tweedehands decoratie 2dehands decoratie tweedehands meubels tweedehands kasten 2e hands meubels 2de hands meubels gebruikte meubels vintage pareltjes vintage parel kringloop tips kringloop shoppen kringloop aankopen kringloop vondsten kringloopwinkel kringloop items kringloopschat vintage decoratie vintage meubels

Zoals jullie weten, ben ik dol op de kringloop. Ik ga niet iedere week een kringloopwinkel in, maar zeker wel 1x in de twee weken. Soms ben ik op zoek naar iets, uiteraard vind je het dan niet. En dan vind je weer wat anders… Toch ga ik vaak 1x per twee weken zeker wel op zoek naar vintage pareltjes in een tweedehands of kringloopwinkel, zonder van tevoren naar iets specifieks te zoeken. Ik doe dit al zeker 5 jaar en daarom deel ik dan ook graag met je wat mijn kringloopvondsten zijn. Kijk en lees je mee?

Kringloopvondsten

Als je houdt van oude spullen, dan is een kringloop een walhalla voor je. Maar eigenlijk is een kringloop wel voor iedereen, toch moet je wel willen zoeken tussen veel spullen en soms ook rommel omdat niet alles opgeruimd is. Ga alleen naar een kringloop als je even de tijd hebt, je bent er waarschijnlijk wel even zoet. Ook probeer ik zo af en toe, als we bijvoorbeeld ergens anders zijn, daar ook naar een kringloop te gaan. Dit levert toch, zo af en toe, wel bijzondere kringloopschatten op.

Laat je niet afschrikken door rommel in een kringloop. Juist daar zul je waarschijnlijk meer kringloopgelukjes kunnen vinden.

Kringloopvondst #1: Vintage camera

Mijn ouderwetse camera’s ben ik toch wel dol op. Een klein jaar geleden kocht ik mijn eerste vintage camera’s, op het moment dat de kringloop weer open ging. Daarna heb ik vaak gezocht in een kringloop naar betaalbare oude camera’s. Het valt me vaak op dat ze niet heel erg goedkoop zijn. Ik besloot daarom op marktplaats rond te kijken, en daar vond ik voor een prikkie een aantal super stoere mooie en oude fototoestellen. In ons interieur combineer ik ze graag met meer nieuwe decoratie. Kijk je hieronder mee?

vintage accessoires vintage decoratie vintage vazen vintage vaas vintage woonaccessoires vintage muurdecoratie oude blikken oude koffers ouderwetse koffer antieke koffer theeblik vintage camera's ouderwetse cameras oude kist oude fruitkisten oude dekenkist oude houten kist veilingkist legerkist apothekersflessen spuitfles apothekersflesje vintage accessoires vintage decoratie vintage vazen vintage vaas vintage woonaccessoires vintage muurdecoratie oude blikken oude koffers ouderwetse koffer antieke koffer theeblik vintage camera's ouderwetse cameras oude kist oude fruitkisten oude dekenkist oude houten kist veilingkist legerkist apothekersflessen spuitfles apothekersflesje vintage accessoires vintage decoratie vintage vazen vintage vaas vintage woonaccessoires vintage muurdecoratie oude blikken oude koffers ouderwetse koffer antieke koffer theeblik vintage camera's ouderwetse cameras oude kist oude fruitkisten oude dekenkist oude houten kist veilingkist legerkist apothekersflessen spuitfles apothekersflesjevintage camera oude camera oude fototoestellen oude fotocamera oud fototoestel ouderwetse camera oude camera's camera decoratie kodak vintage decoratie camera kodak camera kodak fototoestel klapcamera

Kringloopvondst #2: Gouden schilderij

De kringloop is bijzonder geschikt voor het vinden van bijzondere schilderijtjes. Ik ben dan niet op zoek naar oude meesters of beroemde schilderijtjes, maar ik kijk gewoon naar wat ik mooi vind. Dit gouden schilderijtje steekt er toch wel bij uit. Hij is niet perfect en in een hele goede staat, maar ik vind hem nog steeds erg bijzonder en mooi. Zoals je hieronder ziet, is het zeker niet verboden om vintage decoratie met elkaar te combineren. Dat doe ik ook graag!

kringloopvondst kringloopgeluk kringloop meubels kringloop theekastje Tips voor kringloopvondst in kringloopwinkel tweedehands decoratie 2dehands decoratie tweedehands meubels tweedehands kasten 2e hands meubels 2de hands meubels gebruikte meubels vintage pareltjes vintage parel kringloop tips kringloop shoppen kringloop aankopen kringloop vondsten kringloopwinkel kringloop items kringloopschat vintage decoratie vintage meubels

Vintage schilderij oud schilderij antiek schilderij kringloopgeluk kringloopvondst goud interieur gouden woondecoratie gouden woonaccessoires gouden accessoires gouden decoratie

Kringloopvondst #3: Vaasjes

Ik heb al veel vaasjes in huis staan, maar ik heb er nooit genoeg blijkt… Iedere keer als ik een kringloop binnen ga, kijk ik ook even tussen de vazen en vaasjes. Zie ik een mooie, dan neem ik hem gauw mee. Maar het kan ook zijn dat ik een vaasje zie in een mooie vorm, dan hoeft de kleur niet eens mij aan te spreken. Je kunt namelijk altijd het vaasje verven, en dan doe ik dan ook geregeld! Dat zie je ook hieronder.

retro vintage retro vaas retro vazen retro vaasjes retro vaas glas retro accessoires retro decoratie retro wanddecoratie vintage woonaccessoires retro accessoires woonkamer retro woonkamer vintage woonkamer tak in vaas decoratie takken in vaas Bloesemtakken in vaas Magnolia takken in vaas Rozenbottel takken in vaas Bessentakken in een vaas Kunsttakken in vaas vaas met takken takken voor in vaas okergele vaasjes make-over vaasjes terracotta vaasjes groene vaasjes tak in vaas decoratie takken in vaas Bloesemtakken in vaas Magnolia takken in vaas Rozenbottel takken in vaas Bessentakken in een vaas Kunsttakken in vaas vaas met takken takken voor in vaas okergele vaasjes make-over vaasjes terracotta vaasjes groene vaasjes tak in vaas decoratie takken in vaas Bloesemtakken in vaas Magnolia takken in vaas Rozenbottel takken in vaas Bessentakken in een vaas Kunsttakken in vaas vaas met takken takken voor in vaas okergele vaasjes make-over vaasjes

Wat zijn jouw vintage pareltjes als kringloopvondsten? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik hoor het graag!

Veel-liefs-gemma

You may also like

6 Reacties

Nicole Orriëns mei 21, 2021 - 8:24 am

Ik heb twee top vintage vondsten. De eerste is zo’n bibliotheektrap! Ik kon mijn geluk niet op toen ik die zag bij de kringloop, en een tweedehands chesterfield bank voor maar 25 euro.

Reply
Gebruiker avatar
Gemma mei 21, 2021 - 8:32 am

Wow! Super! Het blijkt leuk hè om iets voor een prikkie te vinden.

Reply
Tessa mei 21, 2021 - 8:49 am

Leuk! Ik heb ook diverse camera’s bij de kringloop gevonden

Reply
Gebruiker avatar
Gemma mei 22, 2021 - 5:59 am

Super! Ja hier ook, maar ook aantal voor prikkie via marktplaats. Soms heb je geluk!

Reply
Melanie Hoogvliet mei 22, 2021 - 8:15 am

oooh vooral de camera is super tof om te vinden! Ik ben niet zo van de snuiterijen maar dat zou ik echt tof vinden.

Reply
Gebruiker avatar
Gemma mei 22, 2021 - 4:46 pm

Ja deze zijn tof! Zeker een aanrader om in je interieur te gebruiken!

Reply

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.