Home Insta Woon Tips Insta Woon Tips

Insta Woon Tips

door Gemma
Wooninspiratie instagram

En weer een nieuwe rubriek! Ik zit graag op Instagram; binnenkijken bij andere mensen. Ik zie zoveel moois voorbij komen, en ik haal daar zoveel wooninspiratie uit. Dit wil ik graag met jullie delen! En vandaar de wekelijkse rubriek ‘Insta Woon Tips’.

Insta Woon Tips van deze week

En dit zijn ze geworden! Laat je inspireren door deze 5 inspirerende wooninstagrammers.

1. thuisbylaura

Laura van thuisbylaura laat ons zien hoe je bruin / roestbruin heel goed kunt combineren met blauwgroen. Kortom, veel kleur inspiratie! En daarbij heeft ze de radiator in dezelfde kleur geverfd. Hierdoor valt deze niet op, want deze dingen zijn niet echt heel erg mooi…

https://www.instagram.com/p/CD4UwgADJsE/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

2. deense zomer

Dit idee voor een hoofdbord vind ik zo gaaf, dat deze wel plaats hoort in de top 5 van deze week. Op de blog van Linda van Deense Zomer vind je meer uitleg hierover. Met dit hoofdbord geef je jouw bed een ware update. En tevens is het ook mogelijk om er plankjes op te zetten, waardoor je deze als een soort van mini nachtkastje kan gebruiken. Of ergens waar je een klein lampje op plaatst.

https://www.instagram.com/p/CEOP20HDzly/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

3. livingbykela

Dit supergave account van Michaela van Livingbykela staat zien hoe je een heel gaaf schilderij kunt stylen. De rest hou je wat meer ingetogen en neutraal, en dan knalt de wanddecoratie er wel uit. Als je kiest voor een gekleurde poster, schilderij of andere wanddecoratie, dan zeker!

https://www.instagram.com/p/CEH07zmjSHB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

4. stadshuisje

Een idee van Esther van stadshuisje. Geef je badkamer of toilet een ware metamorfose met rechthoekige witjes, en plaats ze dan niet recht maar scheef. Dit geeft zo’n gaaf effect!

https://www.instagram.com/p/CDdFHjJDFIa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

5. fijninhuis

Marian van fijninhuis laat zien hoe je de Ivar kastjes van Ikea kunt stylen. Met vooral veel planten. Ik vind het super mooi! En daarnaast blijven de kastjes ook gewoon hoe ze eruit zien, ze zijn niet geverfd oid. Dat vind ik ook mooi. Je hoeft niet dus alles te verven, maar ook met decoratie en styling kom je een heel eind.

https://www.instagram.com/p/CEPbI7OFBjt/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

You may also like

Wil je graag een reactie achterlaten? Dat kan hier...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.